RTX 40xx serisi için Alan Wake 2 promosyonu

runawayjd

Megapat
Başlıkta belirttiğim üzere sadece "gaming.gen.tr" sitesi üzerinde 40xx serisinden alan kişiye anlaşmalı olduğundan Alan Wake 2 veriyorlar. Başka bir sitede bu şekilde hediyeye denk gelmedim, var mıdır? Fiyat kapsamını da değerlendirerek ön planda tutmakta fayda var.

Başlıkta belirttiğim üzere sadece "gaming.gen.tr" sitesi üzerinde 40xx serisinden alan kişiye anlaşmalı olduğundan Alan Wake 2 veriyorlar. Başka bir sitede bu şekilde hediyeye denk gelmedim, var mıdır? Fiyat kapsamını da değerlendirerek ön planda tutmakta fayda var.

Tum sitelerde var diye biliyorum.

Hayır. Dün bir tane Hepsiburada üzerinden satıcıya sorduğumda bizde geçerli değil, dedi.
Hepsiburada sitesinde farklı bir kampanya var. Ekran kartı RTX 40xx olan laptop alınca veriyor Alan Wake 2'yi. (Belli modellerde geçerli)

Hepsiburada sitesinde farklı bir kampanya var. Ekran kartı 4070 Ti olan laptop alınca veriyor Alan Wake 2'yi.

40xx serisi kartlarda eğer denk gelirseniz, aydınlatırsanız çok sevinirim. İndirimi, sıcaklık değerlerini bıraktım Alan Wake 2 kovalıyorum. 😀

NVIDIA'nin sitesinde.

Hocam Türkiye'deki satıcılarda iş değişiyor maalesef. Onu bende gördüm.

40xx serisi kartlarda eğer denk gelirseniz, aydınlatırsanız çok sevinirim. İndirimi, sıcaklık değerlerini bıraktım Alan Wake 2 kovalıyorum. 😀

Hocam Türkiye'deki satıcılarda iş değişiyor maalesef. Onu bende gördüm.

Ben aldım 4070 ve üstü diye okudum tam 4000 serisi değil ve kodu satacağım bura da 2.el alanını seçemedim yardımcı olabilecek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı