RTX 50 serisi tanıtıldı!

7900XT güzel kart lakin XTX'i tercih etseydiniz kullanın derdim ama oyun testlerini görmek lazım 5000 serisinin, ham performansına göre karar verirsiniz.

RX7000 serisi FSR 4.0 desteklemiyormuş. İyi ki RX7000 serisinden kart almadım. Hiç yoktan DLSS 4.0 (upscale) kısmından faydalanabileceğim.

Kas gücü ile mi 4090'a eşit yoksa DLSS 4 ile mi eşit?

RTX 4060'lı laptop satılıp RTX 5000'li laptopa sizce geçilir mi? Sadece oyun için değil, edit ve render gibi işlerde de cihaz kullanılıyor.
4060'lı Laptopun işlemcisi nasıl? Bana sorarsan gereği yok.

RX7000 serisi FSR 4.0 desteklemiyormuş. İyi ki RX7000 serisinden kart almadım. Hiç yoktan DLSS 4.0 (upscale) kısmından faydalanabileceğim.

İlginç lakin geriye dönük mutlaka bir şey gelecektir, olmasa bile şahsen ben bu durumu bir problem olarak görmüyorum, FSR kullandığım bir özellik değil.

İlginç lakin geriye dönük mutlaka bir şey gelecektir, olmasa bile şahsen ben bu durumu bir problem olarak görmüyorum, FSR kullandığım bir özellik değil.
Bence de AMD eski kullanıcılarını unutmaz.

Kas gücü ile mi 4090'a eşit yoksa DLSS 4 ile mi eşit?
Pazarlama işte bu. 5070, 4090'a eşit diyorlar fakat DLSS 4 ile aynı performansı alıyor. Fark burada.

Asus, msi, palit vs fiyatlar ne kadar olur. Laptop kullanıyorum 5090 lı masaüstü sisteme geçeceğim inşallah

Indiana Jones vb. daha optimize olabilir umarım. Benchmarkları merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…