RTX 50 serisi tanıtıldı!

• Konuyu başlatan bluerr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 3.050
7900XT güzel kart lakin XTX'i tercih etseydiniz kullanın derdim ama oyun testlerini görmek lazım 5000 serisinin, ham performansına göre karar verirsiniz.

RX7000 serisi FSR 4.0 desteklemiyormuş. İyi ki RX7000 serisinden kart almadım. Hiç yoktan DLSS 4.0 (upscale) kısmından faydalanabileceğim.

RX7000 serisi FSR 4.0 desteklemiyormuş. İyi ki RX7000 serisinden kart almadım. Hiç yoktan DLSS 4.0 (upscale) kısmından faydalanabileceğim.

İlginç lakin geriye dönük mutlaka bir şey gelecektir, olmasa bile şahsen ben bu durumu bir problem olarak görmüyorum, FSR kullandığım bir özellik değil.

Kas gücü ile mi 4090'a eşit yoksa DLSS 4 ile mi eşit?
Pazarlama işte bu. 5070, 4090'a eşit diyorlar fakat DLSS 4 ile aynı performansı alıyor. Fark burada.

Kalan kısmı DLSS tamamlayacak büyük ihtimal. Yalnız 90 serisi bir kart için kötü bile. Normalde her şeyi kökleyip sunarlar önümüze. 60 ve 70 serisi kas gücü anlamında çok zayıf olursa şaşırmam.

Nöral görüntü oluşturmadan bahsediyor NVIDIA'nın resmi sitesinde.
DLSS 4 kısmına bakın.

Ben bu nöral işleme mevzusunun upscale kısmının içinde olduğunu düşünüyorum. Kare oluşturma 50 serisine özel.

Zaten DLSS sürümü yükseldikçe artan FPS'te artıyor. DLSS 2.5, DLSS 3, DLSS 3.5 ve DLSS 3.7 gibi sürümleri kıyaslarsanız görürsünüz. Sadece sürüm ile arada gözle görülür FPS farkı oluşmuş.

1736262354212.png

Indiana Jones vb. daha optimize olabilir umarım. Benchmarkları merakla bekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı