RTX 5000 beklenir mi?

Arda goktas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 21-22'ye sistem toplamayı düşünüyorum, 2. elden sıfır vatan garantili 4060 Ti, i5 12400F'li sistemler var, onu alacağım büyük ihtimal fakat, içimden bir ses RTX 5000 serisini bekle diyor. Beklenir mi sizce? Beklerken alacağımızdan da olmayalım malum her şey artıyor ve 22K bütçe ile de çok bekleneceğini sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oynayacağınız oyuna göre değişir ancak 5000 serisi gelmek durumunda 5050 ekran kartlı sistem toplamak bile 22 bini geçer gibime geliyor.

Kişisel olarak söylüyorum. Ben beklemem. 1 günde ortalık karışıyor ülke de. Eğer gerçekten iyi param varolup,dokunmayacaksa beklerdim. Onun haricinde bu dolara güvenmem. Ki bu bütçe de zor gibi gözüküyor 5000 serisi.

Arkadaşlar şu an 21-22'ye sistem toplamayı düşünüyorum, 2. elden sıfır vatan garantili 4060 Ti, i5 12400F'li sistemler var, onu alacağım büyük ihtimal fakat, içimden bir ses RTX 5000 serisini bekle diyor. Beklenir mi sizce? Beklerken alacağımızdan da olmayalım malum her şey artıyor ve 22K bütçe ile de çok bekleneceğini sanmıyorum.

5000 serisi çıksa bile çok yükske fiyattan çıkar ve ilk başta performansda fazla artış olmaz diye düşünüyorum hocam yani 2. el bile bulamazsın sen sistemi araştır iyiyse al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı