RTX 5000 laptoplar ne zaman çıkar?

@Bestty @Emirhan5445 laptobun 14. Nesil işlemcili modeli 111k şuan. İade edersem muhtemelen vector alirim diyorum çünkü bu model çok ışıklı ve premium geldi bana pek alisamadim acickasi, insan içine de çikmaya utanirim bu laptopla. Alabilcegim iki lpatobun linkini birakiyorum donanim olarak(guc degerlwri dahil) hiçbir farklari yok, sogutma kisminda aynilar mi bilmiyorum ama aydinlatirsaniz sevinirim:

Değişim isteyip satsan çok güzel masaüstü dizersin, tabi kullanımınıza uygunsa.
Masaustu dizmeyi dusunmuyorum mecburiyetten dolayi, iki farkli sehir git gel yapıyorum. Lutfen masaustu demeyin.

@Bestty @Emirhan5445 laptobun 14. Nesil işlemcili modeli 111k şuan. İade edersem muhtemelen vector alirim diyorum çünkü bu model çok ışıklı ve premium geldi bana pek alisamadim acickasi, insan içine de çikmaya utanirim bu laptopla. Alabilcegim iki lpatobun linkini birakiyorum donanim olarak(guc degerlwri dahil) hiçbir farklari yok, sogutma kisminda aynilar mi bilmiyorum ama aydinlatirsaniz sevinirim:

Masaustu dizmeyi dusunmuyorum mecburiyetten dolayi, iki farkli sehir git gel yapıyorum. Lutfen masaustu demeyin.
Vector modelinin belleği 32GB 5600Mhz ve işlemci önbelleği 24 yerine 36. Vector modelinde 4080 var RAIDER'de 4090. Onun dışında soğutma vs. değişir muhtemelen. Bence Vector modeli daha hoş ve güzel geliyor. Aradaki 40 binlik farka değmez gibi.

Vector modelinin belleği 32GB 5600Mhz ve işlemci önbelleği 24 yerine 36. Vector modelinde 4080 var RAIDER'de 4090. Onun dışında soğutma vs. değişir muhtemelen.
İkisinde de 4080 var. Aralarindaki donanımsal tek fark ram miktari, 64gb rami ne yapacam ben zaten. Merak ettiğim vector sogutmasi nasil, çünkü biyerde sanki thin serisi ile ayni sogutma var yetersiz yaziyordu.

İkisinde de 4080 var. Aralarindaki donanımsal tek fark ram miktari, 64gb rami ne yapacam ben zaten. Merak ettiğim vector sogutmasi nasil, çünkü biyerde sanki thin serisi ile ayni sogutma var yetersiz yaziyordu.
Özellikler kısmında 4090 yazıyor.
1710526921057.png

Pek yetersiz kalacağını düşünmüyorum.

İkisinde de 4080 var. Aralarindaki donanımsal tek fark RAM miktari, 64 GB RAM'i ne yapacağım ben zaten. Merak ettiğim Vector sogutmasi nasıl, çünkü bir yerde sanki Thin serisi ile ayni sogutma var yetersiz yaziyordu.

İncelemelerden gördüğüm kadarıyla soğutma performansı iyi, nereden görmüşseniz yanlıştır muhtemelen. İki cihaz da güzel, aralarındaki fiyat farkına değmez gibi.

İncelemelerden gördüğüm kadarıyla soğutma performansı iyi, nereden görmüşseniz yanlıştır muhtemelen. İki cihaz da güzel, aralarındaki fiyat farkına değmez gibi.
Aynen o zaman vector alirim. Raider tabiri caizse pavyon gibi, ortalikta çikartmaya utaniyordum.
Bu arada 13. Nesil versiyonlarin kasalarinin iç kısmınin resmini birakiyorum, mhtemelen 14. Nesiller de aynidir. Ben iki modela rasinda sogutma farki goremedim.

MSI dışında, dell alienware falan da onerirseniz eger bakabilirim veya legion pro. 17inc olmasi benim icin onemli. Asus tercih etmiyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240315_212614_YouTube.jpg
    Screenshot_20240315_212614_YouTube.jpg
    387,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20240315_212533_YouTube.jpg
    Screenshot_20240315_212533_YouTube.jpg
    458,2 KB · Görüntüleme: 49
Aynen o zaman Vector alirim. Raider tabiri caizse pavyon gibi, ortalikta çikartmaya utaniyordum.
Bu arada 13. Nesil versiyonlarin kasalarinin iç kısmınin resmini birakiyorum, muhtemelen 14. Nesiller de aynidir. Ben iki modela rasinda sogutma farki goremedim.

MSI dışında, Dell Alienware falan da onerirseniz eger bakabilirim veya Legion Pro. 17inc olmasi benim icin onemli. ASUS tercih etmiyorum.

@Artoria Pendragon hocam buralardaysanız öneriniz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı