RTX 5000 serisi beklenmeli mi?

Tüm cevaplar için herbirinize teşekkür ederim. Yurt dışında bulunmam ve acelemin olmamasından dolayı 5080'i beklemek daha mantıklı duruyor sonuç olarak.

Tüm cevaplar için herbirinize teşekkür ederim. Yurt dışında bulunmam ve acelemin olmamasından dolayı 5080'i beklemek daha mantıklı duruyor sonuç olarak.
Karar sizin hocam ama dediğim gibi 6 ay sonra ülkenin ekonomik durumu nasıl olur belli olmaz, dolar daha da artar muhtemelen. 5000 serisi ilk çıktığında da stok sıkıntısından dolayı fiyatları yapay olarak şişirilecektir. Kendimden çok emin bir şekilde şunu söyleyebilirim ki bir 4090 parası bırakırsınız. 4070ti super'in istediğiniz oyunlarda aldığı fps'e bakın. İşinizi görecekse alın geçin.

Hocam konu dışı olucak ama biografinizde kullandığınız ekranın Samsung G60SD yani G6 27'' oled olduğunu gördüm 3 ay önce çıkan bir ekran bu bayadır takip ediyordum memnumusunuz?

Hocam konu dışı olucak ama biografinizde kullandığınız ekranın Samsung G60SD yani G6 27'' oled olduğunu gördüm 3 ay önce çıkan bir ekran bu bayadır takip ediyordum memnumusunuz?
Daha kullanma imkanım olmadı 7 ekimde deneme imkanım olacak. Yorumlarımı paylaşırım sizinle.

Güncel bir sızıntı.

Sizce bu verilere göre 5080 - 4090 ile nerdeyse aynı performansta olur mu? Yahut yeni bir teknoloji eklentisiyle 4090 ı geçer mi?

Son düzenleme:
5080 eger 16gb olacaksa kesınlıkle alınmaz. 4080 bıle 4k da 16gb vram den dolayı darbogaz sınırına yakın gezıyor. 5080 daha da guclu olacagı ıcın o gucu doldurabılmesı ıcın 20-24gb olması lazım vram ın. Onun yerıne aynı fıyata 4090 ya da daha ucuza 4080 alırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…