RTX 5050 alınır mı?

Bütçe
14000
Son düzenleme:
Şurada 9060XT önerenlerden kaç kişi kullandı acaba? Sapphire 9060XT 16 GB aldım 20 gün sonra iade ettim geri eski GTX 1660'a döndüm kartın driver sorunları mı dersin CS de verdiği 120 FPS mi dersin LoL'de düştüğü 80 FPS'ler mi dersin ne dersen de AMD alınmaz kardeşim. 5 farklı driver sürümü kurdum DDU ile temizleyerek, ayrıca bilgisayara 2 kez format çektim kalıcı buglar bıraktı defalarca Windows'ta. Nefret ettim aldığıma alacağıma bin pişman oldum. 5050 için ise keşke 10k civarlarında olsaymış o zaman alınabilir bir kart olurdu. 3K ekleyip 5060 almak çok çok daha mantıklı kalıyor.

Şurada 9060XT önerenlerden kaç kişi kullandı acaba? Sapphire 9060XT 16 GB aldım 20 gün sonra iade ettim geri eski GTX 1660'a döndüm kartın driver sorunları mı dersin CS de verdiği 120 FPS mi dersin LoL'de düştüğü 80 FPS'ler mi dersin ne dersen de AMD alınmaz kardeşim. 5050 için ise keşke 10k civarlarında olsaymış o zaman alınabilir bir kart olurdu. 3k ekleyip 5060 almak çok çok daha mantıklı kalıyor.
@UmutMelihAkyol

😄 Ben 5070 aldım siyah ekran veriyordu mesela, 9070XT aldım CS'de babalar gibi 500 FPS alıyorum. Senin eline gelen kart bozuk olabilir veya sen bir şeyleri becerememişsindir. Böyle evrenin sırrını çözmüş gibi yazmana gerek yok. Dediğin şeyler her kartta olsa kimse almazdı AMD'de GPU departmanını kapatır giderdi :)

😄 Ben 5070 aldım siyah ekran veriyordu mesela, 9070XT aldım CS'de babalar gibi 500 FPS alıyorum. Senin eline gelen kart bozuk olabilir veya sen bir şeyleri becerememişsindir. Böyle evrenin sırrını çözmüş gibi yazmana gerek yok. Dediğin şeyler her kartta olsa kimse almazdı AMD'de GPU departmanını kapatır giderdi :)

İade gelen sıfır kartta da aynı sorunu aldıysam belki de kapatıp gitmeleri lazım ne dersin? Becerilmeyecek kadar ne olabilir atom mu parçalıyorum? Yazılım desteğini ve sorun çözümünü bu kadar becermeyeceklerse satmasınlar. 3 farklı driver içinde tonlarca bug var hala birinde açtığım AMD noise suppression öbüründe yok diğerinde var ama açılmıyor 🤣. Ayrıca sorun Sapphire için geçerli de olabilir orasına bir şey diyemem o konuda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı