RTX 5060/5060 Ti alınır mı?

Büyük ihtimalle başlarda fiyatlarına değmeyecek ikisi de. İkinci el düşünmüyorsanız biraz beklemek mantıklı olabilir. Fiyatı tam olarak belli değil fakat en azından ilk safhalarda bayağı şişirileceği bâriz.

Büyük ihtimalle başlarda fiyatlarına değmeyecek ikisi de. İkinci el düşünmüyorsanız biraz beklemek mantıklı olabilir. Fiyatı tam olarak belli değil fakat en azından ilk safhalarda bayağı şişirileceği bâriz.
Bu ülkede fiyatı önce yüksek olup sonra düşen bir şey gördünüz mü? Talep olduğu sürece fiyatlar düşmez. Tavsiye edilenin üzerine %80 koyup satılmaya devam edilir. Günde 1 tane bile satılsa, fiyat politikası belirleyiceler sürümden kazanma yoluna girmez, fiyat düşmez çünkü nasıl olsa alacaklar mantalitesiyle ileriyor satıcı firmalar. O yüzden yüksekten çıkar sonraları düşer diye beklemeyin.

5060 27 - 30K civarında bekleniyor. 5060Ti ise 35K. 18-22 falan hayal yani :D Tabi bu durum TR piyasası için geçerli. İki adım çık Bulgaristan ya da Gürcistanda yarı fiyatına yani 17-18 bandına alabilirsin. Ti versiyonu ise 20-22'ye gelir.
Hocam o zaman kimse almaz 4060ti 16k zaten 5060 22 k falan olur taş çatlasa.

Hocam o zaman kimse almaz 4060ti 16k zaten 5060 22 k falan olur taş çatlasa.
Bu gönderiyi takibe ekliyorum. Tebilon - Gaming Gen - incehesap gibi sitelerde satışa çıktığında tekrar haberleşelim :D O taş çatlayacak işte :D 26.500 TESF'lı bir ürünü 62.999'a satışa koydular. Founders Edition yok zaten Nvidia lansmanında verildi sadece. MSI, Asus, Gigabyte'ı falan geçtim diğer markalar da 55 - 58K'ya satışa çıkardı. :D Ulan 4080'li full sistem fiyatı 60K zaten. Ama yok nasıl olsa aldılar. Almaya devam edecekler. Neden daha ucuza satılsın ki.

Bu gönderiyi takibe ekliyorum. Tebilon - Gaming Gen - incehesap gibi sitelerde satışa çıktığında tekrar haberleşelim :D O taş çatlayacak işte :D 26.500 TESF'lı bir ürünü 62.999'a satışa koydular. Founders Edition yok zaten Nvidia lansmanında verildi sadece. MSI, Asus, Gigabyte'ı falan geçtim diğer markalar da 55 - 58K'ya satışa çıkardı. :D Ulan 4080'li full sistem fiyatı 60K zaten. Ama yok nasıl olsa aldılar. Almaya devam edecekler. Neden daha ucuza satılsın ki.
Gainward GeForce RTX 5060 Ti Python III 16GB
Palit GeForce RTX 5060 Ti Dual 8GB
Asus Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 8GB
😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı