3060 ile 5060 arasında çok fark var mıdır?Yani acikcasi sizin halihazirdaki sisteminiz de GTA 6 acacaktir ve duzgun bir sekilde oynatacaktir. Fakat update yapmak istiyorsaniz bunu az farkla RX 9060 XT 16 GB ile yapmaniz cok daha mantikli olacaktir.
Yani acikcasi fark var ancak ben guncelleme yapmazdim, hele hele sirf GTA 6 icin gereksiz olur acikcasi.3060 ile 5060 arasında çok fark var mıdır?
Kart iyi/kötü demedik, fiyatına göre mantıksız. 9060 XT ile yakın fiyata satıldığı için 2-3 bin bütçe arttırarak çok daha güçlü ve uzun ömürlü bir kart alınabiliyor.Alınmaz yazanlara bakma FHD monitörünüz varsa canavar gibi gpudur, bekara karı boşamak kolay sonuçta para ceplerinden çıkmıyor yorum yapanların, 5060 çok güzel bir GPU MFG ile birlikte.
Şu anda güncel olarak RTX 3060 12 GB kullanıyorum. Bir yandan da GTA 6 için yatırım yapıyorum. Bütçem 16 bin. İşlemcim 5600.
Alınmaz yazanlara bakma FHD monitörünüz varsa canavar gibi gpudur, bekara karı boşamak kolay sonuçta para ceplerinden çıkmıyor yorum yapanların, 5060 çok güzel bir GPU MFG ile birlikte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.