RTX 5060 8 GB alınır mı?

Bütçe
16000

KasKo

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda güncel olarak RTX 3060 12 GB kullanıyorum. Bir yandan da GTA 6 için yatırım yapıyorum. Bütçem 16 bin. İşlemcim 5600.

Alınmaz yazanlara bakma FHD monitörünüz varsa canavar gibi gpudur, bekara karı boşamak kolay sonuçta para ceplerinden çıkmıyor yorum yapanların, 5060 çok güzel bir GPU MFG ile birlikte.
Kart iyi/kötü demedik, fiyatına göre mantıksız. 9060 XT ile yakın fiyata satıldığı için 2-3 bin bütçe arttırarak çok daha güçlü ve uzun ömürlü bir kart alınabiliyor.

Şu anda güncel olarak RTX 3060 12 GB kullanıyorum. Bir yandan da GTA 6 için yatırım yapıyorum. Bütçem 16 bin. İşlemcim 5600.

Biraz yükseltilip 9060XT 16 GB tercih edilmeli.

Alınmaz yazanlara bakma FHD monitörünüz varsa canavar gibi gpudur, bekara karı boşamak kolay sonuçta para ceplerinden çıkmıyor yorum yapanların, 5060 çok güzel bir GPU MFG ile birlikte.

Para bizim cebimizden çıkmıyor diye dikkatli yorum yapıyoruz, MFG dediğin şey gösterişten başka bir şey değil oynanışta hiçbir farkı yok. 2000TL fazla verip 2K oynayabileceğin kart yerine 2K az verip 1080P'de bile ayar kısmak zorunda kalabileceğin kartı mı tercih edeceksin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı