RTX 5060 için Intel işlemci ve anakart önerisi

681644

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. RTX 5060 ekran kartım var ve i5 10400 Kullanıyorum. Bu işlemcinin değişme zamanı geldiği için kökten bir değişiklik yapacağım. Anakart işlemci önerebilir misiniz? DDR5 olursa daha iyi olur ve PCI-e 5 olması da daha iyi okur ekran kartı için. i5 14400F düşündüm genel olarak ve kesinlikle AMD almayacağım. 2 kere aldım ve ikisi de bozuk çıktı. Aldıklarım eski modeller de değil bu arada. Bir tane ekran kartı aldım ve o da vram arızalı çıktı AMD tarafında. Mümkünse AMD fanları gelmesin. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe 10-12K RAM hariç.

Son düzenleme:
Yani AMD önermeyin demişsiniz ama 14400F alırsanız ölü soketten ölü sokete geçmiş olacaksınız tabii ekran kartını besler ama birkaç sene sonra işlemci değiştireyim dediğinizde yine yeni anakart almak zorunda kalırsınız.

Yani AMD önermeyin demişsiniz ama 14400F alırsanız ölü soketten ölü sokete geçmiş olacaksınız tabii ekran kartını besler ama birkaç sene sonra işlemci değiştireyim dediğinizde yine yeni anakart almak zorunda kalırsınız.
İntel tarafında başka ne seçenekler var o zaman

Değişecek olursam şuanki gibi yine köklü bir değişiklik yaparım zaten muhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı