Aslında öyle hissediyorum.O oyundan oyuna değişir. Atıyorum A oyunu işlemci gereksinimi isterken, B oyunu GPU gereksinimi ister. Oyundan oyuna değişen bir durum. Bilgisayar performansının altında güç veriyormuş gibi hissetmiyorsanız sorun yok
Şuan da hangi oyunları oynuyorsunuz ve oradan aldığınız FPS değerlerini söylerseniz belki bir çıkarım yapabiliriz.Aslında öyle hissediyorum.
Mafia Definitive Edition oynarken çok sık oluyor ve bu gece Minecraft oynamak istemiştim aynı sorunla karşılaştım.Şuan da hangi oyunları oynuyorsunuz ve oradan aldığınız FPS değerlerini söylerseniz belki bir çıkarım yapabiliriz.
ikisi de 12, işlemci % 60 70 gezinirken ekran kartı % 30 35, shader da varMafia zaten bence sıkıntılı bir oyun. (Hikaye olarak değil yeni denilebilecek bilgisayarda droplar, stutterlar, micro-stutterlar falan...) Minecraft'ta chunklar kaçta ve kaç FPS alıyorsunuz?
Chunk bir de simülasyon uzaklığı gibi birşey olması lazımdı ikisi alt alta zaten.
Ryzen 5 5500, çok bir bilgim yok ama darboğaz olduğunu bende düşünüyordum.Kimse kritik soruyu sormamış. İşlemci ne? Darboğaz söz konusu gibi..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.