Çözüldü RTX 5060 R5 7500F sistem CS 2'de ne kadar FPS verir?

• Konuyu başlatan Jipple
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 94
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jipple

Centipat
Kasa alacağım fakat bütçeme uyan donanım bunlar. Fakat almadan önce performansı nasıl? Sormak istedim. Kullanan var mı? Varsa artısı eksisi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Senin için açtım denedim, 1080p yüksek ayarlarda basit eğlencede iki takım da tam dolu iken basede 350 civarı en yoğun oyuncu ve çatışma alanında 220'nin altına düşmedi. Rekabetçi de daha yüksek olacaktır. Not: RTX 5060 Ti 16 GB olan versiyon için.
7500f 32 ram ve 3070 ile 300 fps civarı alıyorum. Siz de Benzer bir fps bekleyebilirsiniz.

Senin için açtım denedim, 1080p yüksek ayarlarda basit eğlencede iki takım da tam dolu iken basede 350 civarı en yoğun oyuncu ve çatışma alanında 220'nin altına düşmedi. Rekabetçi de daha yüksek olacaktır. Not: RTX 5060 Ti 16 GB olan versiyon için.

Çözüm
Senin için açtım denedim, 1080p yüksek ayarlarda basit eğlencede iki takım da tam dolu iken basede 350 civarı en yoğun oyuncu ve çatışma alanında 220'nin altına düşmedi rekabetçide daha yüksek olacaktır.

Teşekkür ederim hocam sağ olun kaç GB RAM kullanıyorsunuz?

Sistemim imza kısmında yazıyor, 32 GB (2x16) 5200MHz kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı