RTX 5060, R5 7500F sisteme gerek var mı?

Bütçe
En fazla 40000

enoser

Femtopat
Daha fazla  
5060 Ryzen 5 7500F hazır sistem almayı düşünüyordum ama son zamlardan sonra acaba sistemi düşürsem mi diye düşünmeye başladım.
Oynayacağım oyunlar aşağı yukarı şöyle: ETS 2. CS 2. beam ng. Assetto Corsa GTA 5 vb. bütçem en fazla 40000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saydığınız oyunlar için ideal bir sistem. Size onu alma 9060 XT al diyenler olacaktır onlara kulak asmayın. Özellikle CS2 de NVIDIA kartlar daha başarılı daha stabil.

Bu mesaja dislike atan amd fanboyları benim ne kadar haklı olduğumu bir kez daha doğruluyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.

Saydığınız oyunlar için ideal bir sistem. Size onu alma 9060 XT al diyenler olacaktır onlara kulak asmayın. Özellikle CS2 de NVIDIA kartlar daha başarılı daha stabil.
RX9060'yı neden önermiyorsunuz? Stabilite problemi RX 5000 serisinden sonra çoktan çözüldü diye biliyorum.

RX9060'yı neden önermiyorsunuz? Stabilite problemi RX 5000 serisinden sonra çoktan çözüldü diye biliyorum.
AMD ye alerjim var. Halen daha micro stutterler, driver çökmeleri, frame time sorunları vs. sorunlar görülebiliyor. Ayrıca dediğim gibi CS2 de daha iyi.

40000 TL'ye böyle sistem bulamıyorum almam için 512 GB SSD olması gerekiyor haliyle 512 yetmeyecek ekran kartını 4000 serisi alsam yeterliöi acaba

5060 gayet yeterli bir ekran kartı hele bu oyunlar için gayet yeter.
Biraz daha eklenip 5060 Ti alınabilir ama bu oyunlar için gerek yok.
RDR 2 God of War vb gibi oyunları da oynayayabilirsin bu arada bu sistemle çok rahat.
AMD ekran kartlarında ise biraz driver sıkıntısı falan oluyor.
En temizi size uygun olan markayı seçmek.

40000 TL'ye böyle sistem bulamıyorum almam için 512 GB SSD olması gerekiyor haliyle 512 yetmeyecek ekran kartını 4000 serisi alsam yeterliöi acaba
Para nakit paraysa çevrendeki 2. el seçeneklere bakın derim. Bütçenize göre uygun bulduğunuz sistemleri de hangisi alınır diye konu açarsanız daha iyi yardımcı olurlar.

İllaki başka oyunlar da oynamak istersin bence alabiliyorken bütçeyi zorlayabildiğin kadar zorlayıp çıkabildiğin en iyi sistemi almaktan zarar gelmez şu dönemde.
Nvidia- AMD cephesine girmiyorum herkes hangisini kullanıyorsa onu övüp diğerine düşman kesiliyor hiç kullanıp sorun tecrübe etmese bile.
Mesela dün başka forumda gezinirken AMD problemi görüntü alamıyorum diye bir konu gördüm, bunu görünce insanlarda hemen algı oluşuyor ancak konuyu okuyorsun sayfalar sonra adamın esas problemi neymiş?? görüntü kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmış ama başlıkta AMD problemi diye kalmış.
Yani söylentilere göre değil bütçeye göre hareket etmek lazım.
Ben windows ayarlarıyla, ekran kartı ayarlarıyla çok oynarım, bir şeyleri bozabilirim bu konuda daha stabil olsun hata verse de bunları benim gözüme sokmadan sessizce arka planda yapsın diyorsan ve bütçe 16 gb Nvidia bir ekran kartına yetmiyorsa 5060 tabi ki alınabilir.
Sistem düşmeye de gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı