RTX 5060 sadece 8 GB VRAM ile mi çıkacak?

Biliyorsunuzdur 19 Mayıs'ta satışa açılacak RTX5060 VRAM'de 2 seçenek olur mu yoksa sadece 8 ile mi gelir?

Hayır 12 olursa NVIDIA nasıl müşterileri kazıklayacak aga tabii ki sadece 8

12 ya da 16 gb versiyon çıksa da birşey fark etmez öyle kazık fiyata satıyorlar ki o 12/16 gb sürümü ya 8 gb alıp idareten kullanıyorsun ya da az daha bütçe koyup bir üst modelini alıyorsun. Ha ikisi de olmazsa genelde Amd muadiline bakıyorsun. Yani pek de birşey ummaya gerek yok.

Eğer oyuncu kitlesi RTX 5060 çok iyi şekilde boykot ederse, NVIDIA u dönüşü yapıp RTX 5060 Super çıkartabilir. Ancak uygun fiyatlı olcağından ve VRAM günümüzde az olduğunu anlamayanlar hala bu kartı alacak.

çok haklısın dostum büyük ihtimalle büyük bi çoğunluk amd kayıcak bende dahil
Hocam ben zamanında 3060 almıştım ve memnunum ama düşünüyorum 8gb olsa bazı konularda sıkıntı yaşatır. Şuan alacak olsam AMD alırım. AMD Driver sorunları eskide kaldı deniyor ama isterse devam etsin hiç önemli değil. Nvidia son 3 güncellemede sorunlu geldi oyunlarda saçma sapan drop giriyor bi önceki sürümde sıcaklık göstergesi bozuktu vs.

Büyük ihtimal RX9060 da 8 GB gelecek.
Rekabet etmek için bir fırsat varken bunu geri çevirmiş olurlar hocam. Bence bu fırsatı kaçırmazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı