Ne almalıyım? Sistem toplama hakkında pek bilgim yok fazla milletin topladığı sistemlere bakiyorum.
Kardeşim önerdiklerimden sadece bütçen yetmezse anakartla işlemciyi değiştirip Intel`e geçersin aşağıdakileri alıp.Ne almalıyım? Sistem toplama hakkında pek bilgim yok fazla milletin topladığı sistemlere bakiyorum.
Ya ben pek anlamıyorum, sadece öbür ay PC almam gerekiyor. 28K'ya kasa sadece toplama. Bana bir şeyler önerin de söyleyin, ona göre alayım. Bu sistemi de Technopat'ın videosunda gördüm, buraya soruyorum. Kötü diyorsunuz, ne önerirsiniz?
böyle uğraşmadan direk itopya gibi bi yere gidip herşeyi ordan alıp çıksam olmazmı
Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13400F On Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI MPG A650BN ATX PC güç kaynağı (650 Watt, modüler değil, 80 Plus Bronz, siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MPG A650BN ATX PC güç kaynağı (650 Watt, modüler değil, 80 Plus Bronz, siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Zararda çıkarsın sen bilirsin. 28 milyara kalmadı artık öyle iyi parçalı hazır sistem maalesef.böyle uğraşmadan direk itopya gibi bi yere gidip herşeyi ordan alıp çıksam olmazmı
15.000 TL ekran kartı. Geriye kaldı 13.000 TL nasıl toplayacak bu arkadaş iyi bir güç kaynağı olan kasayla? Kasasız olmadan bile bütçesi yetmiyor arkadaşın işlemci soğutucusu bile olmadan.RX 9060XT sistem toplanabilir o bütçede veya biraz üstünde.