RTX 5060 sistem alınır mı?

Bütçe
28.000
Ne almalıyım? Sistem toplama hakkında pek bilgim yok fazla milletin topladığı sistemlere bakiyorum.

Hocam Recep Baltaş'ın ve Technopat'ın ayrı ayrı sistem toplama videoları izle bende bilmiyordum fakat en az 10 tane video izledim ve tekte dizdim. 2 büyük hata yaptım bir M.2 SSD vida deliğini söktüm yanlışlıkla çıkıyor sanmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne almalıyım? Sistem toplama hakkında pek bilgim yok fazla milletin topladığı sistemlere bakiyorum.
Kardeşim önerdiklerimden sadece bütçen yetmezse anakartla işlemciyi değiştirip Intel`e geçersin aşağıdakileri alıp.

Ülkede cins cins fikirler çıkmış 5060 alınır DDR5 27kya alınır fakat kasanın kesinlikle bu tarz bir şey olmamasi lazım indirim bekleyin 9060XT 8 GB önermiyorum 5060 Ti 8 GB yine aynı indirimli olmadığı sürece ikisi icinde yetersiz kalıyor 8 GB VRAM. Ciddi anlamada 5060'li sistemler bazen DD5 haliyle uyguna geliyor şu an elle toplasanız DDR5 anakart islemci RAM SSD falan 10 12K tutuyor AMD ise 7500F 6K olmus B650 istesen 3200TL RAM 1900TL SSD 1200TL elle toplayınca pahaliya geliyorsa 5K falan alınabilir ama dediğim gibi kaliteli kasa PSU varsa.

Ya ben pek anlamıyorum, sadece öbür ay PC almam gerekiyor. 28K'ya kasa sadece toplama. Bana bir şeyler önerin de söyleyin, ona göre alayım. Bu sistemi de Technopat'ın videosunda gördüm, buraya soruyorum. Kötü diyorsunuz, ne önerirsiniz?

Ya ben pek anlamıyorum, sadece öbür ay PC almam gerekiyor. 28K'ya kasa sadece toplama. Bana bir şeyler önerin de söyleyin, ona göre alayım. Bu sistemi de Technopat'ın videosunda gördüm, buraya soruyorum. Kötü diyorsunuz, ne önerirsiniz?

Son düzenleme:

böyle uğraşmadan direk itopya gibi bi yere gidip herşeyi ordan alıp çıksam olmazmı

Daha iyi öneriniz varsa atın arkadaşlar emoji atmak yerine. 7500F eşiti Intel`de en ucuz fiyata 13400F var. En ucuz VRM`de sayarsak bu anakart var. Thermal Phantom Spirit en iyi soğutuculardan biri kule tipi olarak düşürmek isterse Assassin King alabilir. 650 Watt zaten RX 6800 XT için yetiyor ve önerdiğim PSU C tier`da bir PSU bilinen bir PSU. Ekran kartı RX 6800 bütçesine göre alabileceği en ucuz ekran kartı. RAM`lerde en ucuzu.

Anca emoji atıyorsunuz yardım etmiyorsunuz arkadaşa.

böyle uğraşmadan direk itopya gibi bi yere gidip herşeyi ordan alıp çıksam olmazmı
Zararda çıkarsın sen bilirsin. 28 milyara kalmadı artık öyle iyi parçalı hazır sistem maalesef.

İster hazır sistem al 1-2 yıla kullanılmaz hale gelir bombalı güç kaynağıyla. İster bilinen parçalı olarak al rahat rahat kullan uzun süre.

Benim önerdiğim parçalar olabildiğince en ucuz, en iyi olarak önerilebilen parçalar. 28.000 milyara daha iyisi olmuyor maalesef. RX 6800 XT ekran kartı, RTX 5060 Ti ile denk bir ekran kartı geçiyor bazı yerlerde sanırım hatta baya bir. Aralarında 2. eldeki fark bile 7000 bin TL. Bütçeniz yetmeyeceği için onu önerdim. İster önerdiklerimi alıp rahat rahat oynayın, ister 2 yıl içinde patlayacak sistem alın siz bilirsiniz.

RX 9060XT sistem toplanabilir o bütçede veya biraz üstünde.
15.000 TL ekran kartı. Geriye kaldı 13.000 TL nasıl toplayacak bu arkadaş iyi bir güç kaynağı olan kasayla? Kasasız olmadan bile bütçesi yetmiyor arkadaşın işlemci soğutucusu bile olmadan.

Artı olarak zaten 28.000 bütçem demiş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı