RTX 5060 sistem alınır mı?

Jesse Pinkman06

Decapat
Arkadaşlar çok uygun geldi ve 9 ay taksit olması da çok iyi alınır mı? Pek anlamıyorum başka önerilere açığım.

Yani Intel işlemci olması kötü ama DDR5 32 GB RAM 1TB SSD olması iyi taksit uygun geldiyse alınır ama indirimler başlayacak kasım'da ve fiyat kovalayıp 5060 Ti sistemde toplanır bunları göz ardı etmeyin

Arkadaşlar çok uygun geldi ve 9 ay taksit olması da çok iyi alınır mı? Pek anlamıyorum başka önerilere açığım.

Fiyatı düzgün olsa kötü kasa değil. Fiyat gereğinden fazla ve bu fiyata 16 GB 5060 Ti olan kasaları bulursun, 5060'a çöp muamelesi çeken elemanlar var VRAM yüzünden. Ancak 1080p için gayet güzel bir kart. 4060'ın yettiği yerde 5060 mı yetmeyecek? Bu fiyata 5060 Ti 16 GB sistemler bulursun.

Maalesef taksit önplanda arkadaşlar Amazon harici diğer sitelerde vade farksız yapan olmadığı için.

Yani Intel işlemci olması kötü ama DDR5 32 GB RAM 1TB SSD olması iyi taksit uygun geldiyse alınır ama indirimler başlayacak kasım'da ve fiyat kovalayıp 5060 Ti sistemde toplanır bunları göz ardı etmeyin.

O fiyata RX 9060 XT sistemler alınabilir tabii 16 GB'lık versiyonundan bahsediyorum.

Tavsiye var mıdır hocam hazır sistem.

Bu nasıldır Hepsiburada'dan alınmaz ama taksit olması gerçekten önemli nakit verecek gücüm yok maalesef.

Maalesef taksit önplanda arkadaşlar Amazon harici diğer sitelerde vade farksız yapan olmadığı için.

Bu nasıldır Hepsiburada'dan alınmaz ama taksit olması gerçekten önemli nakit verecek gücüm yok maalesef.

Son düzenleme:

DDR4 ölü yatırım alınmaz.

Değerlendirilebilir.

DDR4 ölü yatırım alınmaz.

Değerlendirilebilir.

Taksit olması lazım demiş hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı