RTX 5060 sistem PC bir anda donup kaldı

batuhanavcx

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
32gb lexar ddr5
Ekran kartı
Nvidia RTX 5060
Anakart
Gigabyte h810m gaming wifi6
İşlemci
İntel core ultra 5 225F
Merhaba arkadaşlar, 3 ay önce toplamış olduğum sistemim dün akşam bir anda bozuldu.
Olay şöyle her akşam arkadaşlarla CS2 oynuyoruz dün akşam da oynarken benim oyun bir anda donup kaldı 1-2 dakika bekledim düzelmeyince kasanın Power tuşundan kapattım. Baştan açtığımda açılmadı.
Anakartta boot ışığı yanıyor ve ekranda - işareti çıkıyor sistem çöktü herhalde deyip USB ile format atmak istedim fakat Windows 11 kurulum ekranında da kurulum ilerlemiyor sadece yükleniyorda kalıyor disk vs seçme ekranı bile gelmiyor. Anakart Gigabyte H810M Gaming WI-FI6

Dosya Ekleri

• IMG_6367.jpeg
    247,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 7A675D22-ACC7-42D4-8314-72CF49072ABD.jpeg
    197,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6370.jpeg
    120,1 KB · Görüntüleme: 29
Sorunu çözdüm. BIOS'ta boot device kısmında Samsung NVMe gösteriyordu ama benim PC'de hiçbir parça Samsung değil. Onu devre dışı bıraktım SSD'lerin yerlerini değiştirdim BIOS pili söktüm taktım vs derken Samsung'u devre dışı bırakınca düzeldi, belki yardımcı olur. Bu arada BIOS'u falan da güncellemiştim fayda etmemişti defaulta çektim yine fayda etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…