Xitana
Centipat
- Makaleler
- 2
Hazır kasalar için 45k bir de hocam attığım model 3 fanlı modellerden daha pahalı.
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj 2K çıkıp bunu alabilirsin.
Hazır kasalar için 45k bir de hocam attığım model 3 fanlı modellerden daha pahalı.
Maalesef hocam 2 fan bir de eksisi nedir hocam 3 fandan.
Çok minik farklar gerek yok 3 fan olmasına.
Zorunlu upgrade: RAM TwinMOS olmalı.Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Keyfi: Anakart B650M r kasa Vento 850W Ai360mm sogutucu.
Aslında bende 3 fan isterim çok asil duruyor ama maalesef.
Bunda işlemci, kasa, SSD, işlemci soğutucu değişip 45k ya alacaktım hoccam.
Attığımız daha karli her türlü.
Çok minik farklar gerek yok 3 fan olmasına.
Hocam ona hiç girmeyelim be 5060 Ti alacağım ben sormayın lütfen sorduğum şey şu bu kart alınır mı? Bir de 2 fan olması çok dezavantaj yaratır mı?
Hocam NVIDIA'nın tam bilmiyorum adını FPS arttırıcı gibi kartlarına özel araçları varmış bu her modelde var değil mi? MSI ASUS fark etmiyor. Attığım linkteki 5060 Ti 16 GB diğer 5060 Ti 16 GB'lere göre nasıl.
2 fan çok da bir dezavantaj yaratmaz. Çipi Nvidia ürettiği için en fazla tasarım ve soğutma farkı olacaktır.Hocam ona hiç girmeyelim be 5060 Ti alacağım ben sormayın lütfen sorduğum şey şu bu kart alınır mı? Bir de 2 fan olması çok dezavantaj yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.