RTX 5060 Ti 16 GB için işlemci yükseltmek gerekir mi?

750 watt yeter de artar. Fiyat/performans açısından kesinlikle 9060 XT öneririm. 5060 Ti ile 9060 XT biraz kafa kafaya; bazı oyunlarda 9060 XT daha iyi sonuç veriyor, bazılarında ise 5060 Ti. Genel olarak VRAM açısından ve fiyat/performans yönünden RX 9060 XT tercih etmek daha mantıklıdır.

750 watt yeter de artar. Fiyat/performans açısından kesinlikle 9060 XT öneririm. 5060 Ti ile 9060 XT biraz kafa kafaya; bazı oyunlarda 9060 XT daha iyi sonuç veriyor, bazılarında ise 5060 Ti. Genel olarak VRAM açısından ve fiyat/performans yönünden RX 9060 XT tercih etmek daha mantıklıdır.

Çok teşekkür ederim ilginiz için.

TUF serisi biraz lükse kaçıyor; bence çok da gerekli değil. İlla biraz üst segment olsun derseniz Nitro+’a bakabilirsiniz ya da Asus Prime.

Sapphire’ı çok önermiyordu PC hocası falan, ondan dolayı ASUS TUF düşünmüştüm.
Sapphire, AMD tarafında en iyi markalardan biri bence. Tercih sizin ama bende şu an Sapphire Pulse RX 9060 XT var. Gayet memnunum; sıcaklıklar çoğu oyunda 55 derecenin üstüne bile çıkmıyor. Gayet memnunum.

Açıkçası pazar payinin yüzde 70 vivari olduğu için bende NVIDIA düsünüyordum ama 5060 Ti 16 GB'a o kadar fazla para vermeye değer mi?

Açıkçası pazar payinin yüzde 70 vivari olduğu için bende NVIDIA düsünüyordum ama 5060 Ti 16 GB'a o kadar fazla para vermeye değer mi?

Bir de AMD driver sorunlarindan dolayi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı