RTX 5060 Ti 8 GB ve AMD Ryzen 5 7500F darboğaz yapar mı?

alisami_0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Donanım Arşiv’in 5060 Ti 8 GB videosuna denk geldim ama 5060 Ti 8 GB’ı almıştım bile. Yani daha paketinden açmadım. Parça parça almıştım; iade edebiliyorsam edeyim mi, ne diyorsunuz? Çok mu kötü bir şey? Çünkü Donanım Haber batırıyor ekran kartını, ben de bir korktum yani. Fiyat açısından param ona yetiyor.

Bir de tam olarka adı ASUS Prime RTX 5060 Ti 8 GB ekran kartı (3 fanlı)

Arkadaşlar, Donanım Arşiv’in 5060 Ti 8 GB videosuna denk geldim ama 5060 Ti 8 GB’ı almıştım bile. Yani daha paketinden açmadım. Parça parça almıştım; iade edebiliyorsam edeyim mi, ne diyorsunuz? Çok mu kötü bir şey? Çünkü Donanım Haber batırıyor ekran kartını, ben de bir korktum yani. Fiyat açısından param ona yetiyor.

İade edebiliyorsanız edin, 9060XT 16GB alın.

Daeboğaz konusuna gelirsek; hayır, yapmaz.

İade edin bence aynı paraya 16GB versiyonu var.

Arkadaşlar, donanım arşiv'in 5060 Ti 8 GB videosuna denk geldim ama 5060 Ti 8 GB'ı almıştım bile. Yani daha paketinden açmadım. Parça parça almıştım; iade edebiliyorsam edeyim mi, ne diyorsunuz? Çok mu kötü bir şey? Çünkü donanım haber batırıyor ekran kartını, ben de bir korktum yani. Fiyat açısından param ona yetiyor.

ASUS DUAL AMD Radeon RX 9060XT 16GB DUAL-RX9060XT-16G GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com iade edin ve bunu alın çok çok daha güçlü bir performans veriyor. Örnek olsun diye attım ASUS almayın ismini satıyor 18 hatta 17kya bile bulabilirsiniz

Son düzenleme:
1763924010594.png

Peki değiştirikten sonra sistemime uyar mı bu ekran kartı? Yani anakart falan değiştirmem gerkir mi ekran kartına göre?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı