RTX 5060 Ti FurMark testi nasıl?

Aras Aksu

Hectopat
Daha fazla  
2. el bir 5060 Ti alacağım cihaz 6 aylikmis. 19bin fiyat teklif kabul etti satici testten anlayan arkadaşlar yardimci olabilir mi?

Dosya Ekleri

• ecb8301e-770f-423b-bb41-9cd9eb82cd55.jpeg
    ecb8301e-770f-423b-bb41-9cd9eb82cd55.jpeg
    346,1 KB · Görüntüleme: 18
2. el bir 5060 Ti alacağım cihaz 6 aylikmis. 19bin fiyat teklif kabul etti satici testten anlayan arkadaşlar yardimci olabilir mi?
6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.
Techpowerup testi ile karşılaştırırsak:
1762778131084.png

Hangi kasada kullanmış? Sigara içiyormuymuş?
5 dakikalık birde bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.

6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.
Techpowerup testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666

5 dakikalık birde bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.
hocam kasayi bilmiyorum ama sigara kullaniyormus

TechPowerUp testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666

5 dakikalık bir de bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.

Alinmaz mi ne dersiniz?

hocam kasayi bilmiyorum ama sigara kullaniyormus
Fazlasıyla dumana mağruz kaldıysa içi çok beter olmuştur. Bi ızgaraların fotosunu çeksin, fanların filan. İçini iyice görelim.
Alinmaz mi ne dersiniz?
Sigara dumanı normal toz ve dumana benzemiyor, yapışık kalıyorlar:
1762778450829.png

İçen birinden 2.el sistem almıştım direk. İçin leş gibi oluyor desem yeridir. Üstteki fotoğraf gibi değildir ama sigaraya cidden mağruz kaldıysa kesinlikle temizlenmesi lazım. Kokması ayrı dert, sıcaklığı ayrı dert.

TechPowerUp testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666

5 dakikalık bir de bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.

Mining yapilmadi dedi.

Fazlasıyla dumana mağruz kaldıysa içi çok beter olmuştur. Bir ızgaraların fotoğrafını çeksin, fanların filan. İçini iyice görelim.

Sigara dumanı normal toz ve dumana benzemiyor, yapışık kalıyorlar:
Eki Görüntüle 2601682

İçen birinden 2.el sistem almıştım direk. İçin leş gibi oluyor desem yeridir. Üstteki fotoğraf gibi değildir ama sigaraya cidden mağruz kaldıysa kesinlikle temizlenmesi lazım. Kokması ayrı dert, sıcaklığı ayrı dert.

Sigara kullanmiyormus mining yok dedi
bu da garantisi.

Dosya Ekleri

• IMG_7667.png
    IMG_7667.png
    148,5 KB · Görüntüleme: 10
Sigara kullanmiyormus mining yok dedi
bu da garantisi.
Kullanıyor demiştiniz üstte? Sigarayı mı bıraktı yoksa?

Garantisi olması iyi birşey ama dediğim gibi bir ızgaranın ve fanların fotosunu atsın güzelinden görelim ne durumda içi.

PC yaninda kullanmadigini soyluyor atiyorum.
Valla hocam sıcaklık konusunda test sonuçları bu tarz 3 fanlı için kötü. Kasa modeli çok daracık ve hava almıyorsa birde mantıklı açıklaması olur. Param Güvende ile alıyorsanız ve komisyon dert değilse alın ve bizzat test edin. Eğer bir koku veya fiziksel kusur olmaması ile beraber sizde sonuçlar iyi çıkarsa hayırlı olsun.

Kullanıyor demiştiniz üstte? Sigarayı mı bıraktı yoksa?

Garantisi olması iyi birşey ama dediğim gibi bir ızgaranın ve fanların fotosunu atsın güzelinden görelim ne durumda içi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçi ve fanlar temiz duruyor. Ozaman dar ve hava akışı berbat bir kasa kullanıyor olsa gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı