6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.2. el bir 5060 Ti alacağım cihaz 6 aylikmis. 19bin fiyat teklif kabul etti satici testten anlayan arkadaşlar yardimci olabilir mi?
hocam kasayi bilmiyorum ama sigara kullaniyormus6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.
Techpowerup testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666
Hangi kasada kullanmış? Sigara içiyormuymuş?
5 dakikalık birde bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.
6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.
TechPowerUp testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666
5 dakikalık bir de bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.
Fazlasıyla dumana mağruz kaldıysa içi çok beter olmuştur. Bi ızgaraların fotosunu çeksin, fanların filan. İçini iyice görelim.hocam kasayi bilmiyorum ama sigara kullaniyormus
Sigara dumanı normal toz ve dumana benzemiyor, yapışık kalıyorlar:Alinmaz mi ne dersiniz?
6 aylık bir cihaz için yüksek sıcaklığı var. VRAM gayet iyi ama RPM ile GPU sıcaklığı berbat.
TechPowerUp testi ile karşılaştırırsak:
Eki Görüntüle 2601666
5 dakikalık bir de bu test, daha gideği vardır 15. dakikaya kadar.
Fazlasıyla dumana mağruz kaldıysa içi çok beter olmuştur. Bir ızgaraların fotoğrafını çeksin, fanların filan. İçini iyice görelim.
Sigara dumanı normal toz ve dumana benzemiyor, yapışık kalıyorlar:
Eki Görüntüle 2601682
İçen birinden 2.el sistem almıştım direk. İçin leş gibi oluyor desem yeridir. Üstteki fotoğraf gibi değildir ama sigaraya cidden mağruz kaldıysa kesinlikle temizlenmesi lazım. Kokması ayrı dert, sıcaklığı ayrı dert.
Kullanıyor demiştiniz üstte? Sigarayı mı bıraktı yoksa?Sigara kullanmiyormus mining yok dedi
bu da garantisi.
Kullanıyor demiştiniz üstte? Sigarayı mı bıraktı yoksa?
Garantisi olması iyi bir şey ama dediğim gibi bir ızgaranın ve fanların fotoğrafını atsın güzelinden görelim ne durumda içi.
Valla hocam sıcaklık konusunda test sonuçları bu tarz 3 fanlı için kötü. Kasa modeli çok daracık ve hava almıyorsa birde mantıklı açıklaması olur. Param Güvende ile alıyorsanız ve komisyon dert değilse alın ve bizzat test edin. Eğer bir koku veya fiziksel kusur olmaması ile beraber sizde sonuçlar iyi çıkarsa hayırlı olsun.PC yaninda kullanmadigini soyluyor atiyorum.
Kullanıyor demiştiniz üstte? Sigarayı mı bıraktı yoksa?
Garantisi olması iyi birşey ama dediğim gibi bir ızgaranın ve fanların fotosunu atsın güzelinden görelim ne durumda içi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.