RTX 5060 Ti mı yoksa RX 9060 XT mi?

Teşekkür ederim dostum, artık onları kendileri düşünüversin Daha iyi kartlara sahip oluruz inşallah bu ülkede zor ama...

@alperbiskin, inşallah hocam. Daha iyilerini kullanmak nasip olur inşallah. Tekrardan hayırlı olsun.

Hocam kendi açımdan baktığımda 5070 60 FPS altına düşmüyor düşerse DLSS açıyorum 2K native de
Üstüne MFG 4X ve NVIDIA Reflex açık+takviye modu var onu açıyorum daha sonra NVIDIA App'den düşük gecikme oranı modunu Ultra olarak ayarladığımızda gecikme hissedilmiyor oyunlarda ortalam gecikme 26ms - 55ms arası gidip geliyor yani bazı testlerde 140 ms falan göstermişler öyle olsa zaten 5070 iade edip biraz daha biriktirip farklı model üst seviye akrt alırdım 140 ms oyun oynanmaz bir kere kullama fırsatın olsa anlamazsın bile bir oyunda MFG açık olduğunu.

@Emirhan Karali, hissediliyor. Güncel olarak kullanma fırsatım olan kartlar. 5070'de, 5070Ti'den kullanıyorum. Siz kendiniz ne güzel hissetmiyorsunuz. Bu kadar övmeye gerek yok.

@Emirhan Karali, hissediliyor. Güncel olarak kullanma fırsatım olan kartlar. 5070'de, 5070 Ti'den kullanıyorum. Siz kendiniz ne güzel hissetmiyorsunuz. Bu kadar övmeye gerek yok.

Hissetmiyorum ama FPS 30 40 olduğunda oynanmıyor ve MFG de çok kötü oluyor.
Base 60 ve üstünü yakalamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…