RTX 5060 Ti mı yoksa RX 9060 XT mi?

@alperbiskin, iyi düşünmüşsünüz. Sadece oyun, render ikinci planda diye düşünseydiniz aradaki fiyat farkı olduğundan direkt 9060 XT derdim yukarıda da belirttiğim gibi. İşin içine render, iş ve yayın gibi durumlar girdiğinden güncelde 5060Ti tercih etmeniz daha iyi oldu. Render tarafında NVIDIA hala daha iyi. AMD kendisini bu konuda geliştirmesi gerek fakat ne zaman yapar bunu bilmiyorum. 😁
Teşekkür ederim dostum, artık onları kendileri düşünüversin :D Daha iyi kartlara sahip oluruz inşallah bu ülkede zor ama...

@alperbiskin, inşallah hocam. Daha iyilerini kullanmak nasip olur inşallah. Tekrardan hayırlı olsun. 🎉

@Emirhan karalı, MFG hem NVIDIA, hem AMD'de yararlı teknolojiler bir yere kadar değiller. Bu kadar övmeye gerek yok. 60 FPS altında direkt olarak kötü, 60 - 80 FPS aldığında düşünülür fakat daha üstünde MFG ihtiyaç yok. Native olarak gecikme olmadan oynamak varken neden MFG muhtaç olayım? Gecikme yaratıyor ve ne kadar yok deseniz bile kaçınılmaz bir gerçek.

Hocam kendi açımdan baktığımda 5070 60 FPS altına düşmüyor düşerse DLSS açıyorum 2K native de
Üstüne MFG 4X ve NVIDIA Reflex açık+takviye modu var onu açıyorum daha sonra NVIDIA App'den düşük gecikme oranı modunu Ultra olarak ayarladığımızda gecikme hissedilmiyor oyunlarda ortalam gecikme 26ms - 55ms arası gidip geliyor yani bazı testlerde 140 ms falan göstermişler öyle olsa zaten 5070 iade edip biraz daha biriktirip farklı model üst seviye akrt alırdım 140 ms oyun oynanmaz bir kere kullama fırsatın olsa anlamazsın bile bir oyunda MFG açık olduğunu.

@Emirhan Karali, hissediliyor. Güncel olarak kullanma fırsatım olan kartlar. 5070'de, 5070Ti'den kullanıyorum. Siz kendiniz ne güzel hissetmiyorsunuz. Bu kadar övmeye gerek yok.

@Emirhan Karali, hissediliyor. Güncel olarak kullanma fırsatım olan kartlar. 5070'de, 5070 Ti'den kullanıyorum. Siz kendiniz ne güzel hissetmiyorsunuz. Bu kadar övmeye gerek yok.

Hissetmiyorum ama FPS 30 40 olduğunda oynanmıyor ve MFG de çok kötü oluyor.
Base 60 ve üstünü yakalamak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı