RTX 5060 Ti mı yoksa RX 9060 XT mi?

alperbiskin

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Editör
İyi forumlar,

RTX 5060 Ti 16GB vs RX 9060 XT 16GB arasında çok kaldım. Fiyat açısından tabiki AMD ancak nvdia yazılımlarını da kullanmak istiyorum. Video edit render konusunda nasıldır bir bilgim yok o da önemli benim için. Testlerde genelde oyun testi var onu bulamadım. Bir de gaming gecesi beklemek mantıklı mı son günlerde şansıma yine fiyatlar artmış :(

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller,

RTX 5060 Ti 16 GB vs RX 9060 XT 16 GB arasında çok kaldım. Fiyat açısından tabii ki AMD ancak NVIDIA yazılımlarını da kullanmak istiyorum. Video edit render konusunda nasıldır bir bilgim yok o da önemli benim için. Testlerde genelde oyun testi var onu bulamadım. Bir de Gaming gecesi beklemek mantıklı mı son günlerde şansıma yine fiyatlar artmış :(

Hocam 5060 Ti 16 GB tabii ki ama üsütne 3-4 bin daha koyup 5070 gibi orta sınıf kart almak daha iyi olur ben kullanıyorum 14600k ile birlikte MFG açtığımda 250 FPS altı oyun yok.

Hocam 5060 Ti 16 GB tabii ki ama üsütne 3-4 bin daha koyup 5070 gibi orta sınıf kart almak daha iyi olur ben kullanıyorum 14600k ile birlikte MFG açtığımda 250 FPS altı oyun yok.
Sanki 3-4 bin değil de bir 8-9 Bin TL'ye yakın fark var hocam biraz aşıyor bütçemi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı