Çözüldü RTX 5060 Ti Multi Frame Generation nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
NVIDIA kontrol paneli gibi yerlerden açmaktan ziyade oyunlar içerisinden açılıyor. Oynadığınız oyunun destekleyip desteklemediğine bakın, zaten destekliyorsa oyun içindeki ayarlardan görürsünüz. Oradan frame generation seçeneğini aktif edebilirsiniz.
NVIDIA kontrol paneli gibi yerlerden açmaktan ziyade oyunlar içerisinden açılıyor. Oynadığınız oyunun destekleyip desteklemediğine bakın, zaten destekliyorsa oyun içindeki ayarlardan görürsünüz. Oradan frame generation seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Çözüm
Oyunlarda multi Frame Generation yok Frame Generation var örneğin The Last of Us 2

Zaten öyle olur seçenek. MFG diye bir seçenek görmezsiniz oyunlarda genellikle ancak kart MFG destekliyorsa o teknolojiyi içerisinde barındırıyor. Yani sizin temelde oyun ayarlarından açmanız gereken şey frame generation özelliği sadece. The Last of Us 2'de MFG diye bir ayar var mı doğrudan bilmiyorum.

Zaten öyle olur seçenek. MFG diye bir seçenek görmezsiniz oyunlarda ancak kart MFG destekliyorsa o teknolojiyi içerisinde barındırıyor. Yani sizin temelde oyun ayarlarından açmanız gereken şey Frame Generation özelliği sadece.

Evet kartım 5060 Ti destekliyor ama nasıl olacak bilmiyorum DLSS 4 açmak lazım öncesinde sanırım.

MFG, TLOU2 oyununda bulunuyor. Frame Generation sekmesinde 4X gibi bir seçenek var mı?

TLOU2 de FSR Frame Generation var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı