RTX 5060 Ti R5-7500F sistem için oyun önerisi

Berat_11

Centipat
Daha fazla  
2 ay önce 5060 Ti 16 GB ve 7500FLI sistem aldım, monitör de 2K 240Hz 27inç 0.3ms. Yani hem rekabetçi hem de her türlü grafikli oyunlara gidecek bir sistem ama oynayacak pek oyun bulamıyorum oyunlar da çok pahalı zaten. Xbox Game Pass alıp GTA Enhanced ve FC26 falan yükledim, GTA sarmadı, FC de klavyeden zevk vermiyor. PUBG CS2 Valorant falan yüklü ama rekabetçi de pek sarmadı beni. Bu sistemle şu an bir tek MC giriyorum şu anlık. Rust ve Cities Skyline almayı düşünüyorum şimdilik. Bir şeyler kasıp zamanla gelişim yaptığımız oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. Tavsiyesi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Harry Potter izlediyseniz Hogwarts Legacy öneririm. Çok güzel 👍

Eğer o tarz oyunları seviyorsan Warband Bannerlord tarzı alabilirsin biraz eskidi ama yine de oynanır.
Araba tarzı seviyorsan Forza'ya da Assetto Corsa alabilirsin(mod yüklemeden aşırı sıkıcı)
Zaten sistemin gayet iyi
Rust diyeceksen güzel oyun oynayacaksan kesin al Cities Skylines'da abimin 55 saati var eğer yine o tarz oyun seviyorsan alınır.

Epic Games'te Hogwarts Legacy bedava şu an onu alıp deneyebilirsin güzel oyundur. RDR 2 kesinlikle oyna. 570 TL şu an Epic'te fiyatı uygun gelirse alabilirsin daha aşağı düşeceğini hiç sanmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı