RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Hocam bir de monitör hariç ama aynı fiyat bandında sistem önerir misiniz size zahmet. Monitörü sonradan yükseltebilirim. (Şu anki 1080p 75 Hz)

Bence monitörü satın attığımı alın yoksa oynayacağın oyundan zevk alamazsın.

Bence monitörü satın attığımı alın yoksa oynayacağın oyundan zevk alamazsın.
Hocam tamamda 46-47K bandında RTX 5070 sistem bulunmaz veya toplanmaz mı? Geç olsun güç olmasın.

Hocam tamamda 46-47k bandında RTX 5070 sistem bulunmaz veya toplanmaz mı? Geç olsun güç olmasın.

Ben aradım bulamadım 50kdan aşağı yok ama RX 7800 XT 2K'da çok güzel performans veriyor ve arkadaşın dediği gibi o sistem çok iyi birkaç özelleştirme yapman gerek,

A serisi anakart yetersiz kalacaktır ASUS Prime B650M-R öneririm, Lexar'ın 32 GB RAM'ini öneririm (2x16), SSD 1TB yükseltebilirsin NM790'a yükselt yüksek hızlı performans verir, son olarak da şu anda sistemde 2 borulu kule tipi soğutucu var isteğine göre Thermalright'in sıvı soğutucusunu veya 4 ısı borulu kule tipi soğutucuyu seçebilirsin tavsiyem sıvı soğutucudur tüm bunlarla beraber fiyatı 45k TL'ye denk geliyor.

Bu fiyata değer, ha bu arada arkadaşın önerdiği Lenovo Legion R27QE gibi F/P 2K da rahatlıkla oynatabilecek bir monitörü alman gerek 1080P'de darboğaz olur 2K'da rahatsın.

iyi günler, konu sahibinin attığı kasada psunun bilinmediğini söylemişsiniz peki sizin yine aynı fiyat bandında (30-40 arası) bir tavsiyeniz var mıdır? bir de 5 haziranda çıkarak ekran kartı beklenmeli diye bir kaç yorum gördüm 5060ın fiyatı düşebilirmiş bu konularda düşünceniz nedir

Ekran kartlarının fiyatı ilk çıktıkları tarihten sonra her zaman düşerek fiyat normalleşmesi yaşanır. İlk çıkış fiyatları genelde yüksek şişirilmiş fiyatları oluyor. 5060 daha oldukça yeni çıkış yaptı.

Hazır kasalar konusunda tavsiye veremem ne yazık ki bu konuda fazla hazır sistem incelemesi yapmadım ancak alttaki excel sheet üzerinden PSU modellerinin puanlamalarına göre seçim yaparsanız uzun ömürlü sağlıklı bir seçim olur. Eğer PSU modeli belirtilmemişse satıcı ile iletişime geçip bunu sorabilirsiniz.

CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
bunu al bence rtx 5060 ti yi tokatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…