RTX 5060 Ti sistem alınır mı?

Hocam bir de monitör hariç ama aynı fiyat bandında sistem önerir misiniz size zahmet. Monitörü sonradan yükseltebilirim. (Şu anki 1080p 75 Hz)

Bence monitörü satın attığımı alın yoksa oynayacağın oyundan zevk alamazsın.

Hocam tamamda 46-47k bandında RTX 5070 sistem bulunmaz veya toplanmaz mı? Geç olsun güç olmasın.

Ben aradım bulamadım 50kdan aşağı yok ama RX 7800 XT 2K'da çok güzel performans veriyor ve arkadaşın dediği gibi o sistem çok iyi birkaç özelleştirme yapman gerek,

A serisi anakart yetersiz kalacaktır ASUS Prime B650M-R öneririm, Lexar'ın 32 GB RAM'ini öneririm (2x16), SSD 1TB yükseltebilirsin NM790'a yükselt yüksek hızlı performans verir, son olarak da şu anda sistemde 2 borulu kule tipi soğutucu var isteğine göre Thermalright'in sıvı soğutucusunu veya 4 ısı borulu kule tipi soğutucuyu seçebilirsin tavsiyem sıvı soğutucudur tüm bunlarla beraber fiyatı 45k TL'ye denk geliyor.

Bu fiyata değer, ha bu arada arkadaşın önerdiği Lenovo Legion R27QE gibi F/P 2K da rahatlıkla oynatabilecek bir monitörü alman gerek 1080P'de darboğaz olur 2K'da rahatsın.

PSU modeline dair hiçbir bilgi yok. Hazır sistemlerde yaygın olarak yapılan uygulamalardan birisi PSU'da ucuzuna kaçarak kâr elde edilmeye çalışılması. Uzun ömürlü kullanacağınız vakit ilk bozulan parçalardan birisi bu sistemlerde eğer herhangi bir parçada gizli bir kusur yoksa PSU olacaktır.

Ayrıca şunu da hatırlatmak isterim. Hazır sistemlerde herhangi bir parçada kusur olursa ve bu ilk 6 ayda olursa tüm hazır sistemi yenisi ile değişimini talep edebilirsiniz. Garanti Belgesi Yönetmeliği gereği hazır sistemlerde fatura tek bir ürün için kesildiğinden dolayı herhangi bir kusurda hazır sisteminizin tamamı kusurlu olarak işlenir. Yani ilk 6 ay sonrasında 2 farklı parçada farklı tarihlerde sorunlar yaşarsanız da THH şikayeti hazırlar ve sonuçlandırırsanız bu size seçimlik hakkınızı sağlayarak tamamıyla yeni sistem ile değişim yapmanızı mümkün kılar.

Bunlara ek olarak hazır sisteminizde yükseltme yaparsanız özelleştirilmiş ürün sayılacağından dolayı 14 günlük cayma hakkınızdan feragat etmiş olursunuz.

Son olarak Freedos olarak almaya çalışmanızı öneririm. Windows kurması oldukça basit bir işlem ve hiçbir cihazınız yoksa dahi basit bir telefona usb bağlama cihazı ile telefonunuzdan boot diski oluşturarak işletim sistemi yüklemesini çok daha ucuza yapabilirsiniz.
iyi günler, konu sahibinin attığı kasada psunun bilinmediğini söylemişsiniz peki sizin yine aynı fiyat bandında (30-40 arası) bir tavsiyeniz var mıdır? bir de 5 haziranda çıkarak ekran kartı beklenmeli diye bir kaç yorum gördüm 5060ın fiyatı düşebilirmiş bu konularda düşünceniz nedir

iyi günler, konu sahibinin attığı kasada psunun bilinmediğini söylemişsiniz peki sizin yine aynı fiyat bandında (30-40 arası) bir tavsiyeniz var mıdır? bir de 5 haziranda çıkarak ekran kartı beklenmeli diye bir kaç yorum gördüm 5060ın fiyatı düşebilirmiş bu konularda düşünceniz nedir
Ekran kartlarının fiyatı ilk çıktıkları tarihten sonra her zaman düşerek fiyat normalleşmesi yaşanır. İlk çıkış fiyatları genelde yüksek şişirilmiş fiyatları oluyor. 5060 daha oldukça yeni çıkış yaptı.

Hazır kasalar konusunda tavsiye veremem ne yazık ki bu konuda fazla hazır sistem incelemesi yapmadım ancak alttaki excel sheet üzerinden PSU modellerinin puanlamalarına göre seçim yaparsanız uzun ömürlü sağlıklı bir seçim olur. Eğer PSU modeli belirtilmemişse satıcı ile iletişime geçip bunu sorabilirsiniz.

Bütçem maksimum 45-46k TL. (monitör dahil).

Bu sistem alınır mı sizce? İşlemciyi yükseltmeli miyim? Uzun ömürlü bir bilgisayar olsun istiyorum. Aynı fiyat bandında toplama da yapabilirim.

CYBER-DUAL7800XT / INTEL i5-13400F / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
bunu al bence rtx 5060 ti yi tokatlıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı