RTX 5060 Ti sistem oyun oynarken donuyor ve yeniden başlıyor

Hocam kendiniz mi topladınız ayrı mı aldiniz
Ramler aynı olabilir belki
Usta aynı sorun benim PC de vardı RX 7700 XT Intel i5 14400F PSU yetersiz olabilir veya uzatma üçlü priz sıkıntılı olabilir akım Philips akım koruma prizi alın medimarjta bin TL'ye benim sorun düzeldi.
Akım korumalıda da aynı sorun var hocam normalde de psu 650w Hocam hazir sistem aldim

Hocam kendiniz mi topladınız ayrı mı aldiniz
Ramler aynı olabilir belki
Böyle olmasından dolayı ekran kartında gibi sorun bana öyle geldi bende yaşamıştım galiba bunu.
Bu arada sistem perf edge 5a

Buradan bir bak bakalım senin RAM'ı destekliyor mu anakartın ama AMD Ryzen 7000 CPU serisini seç bakarken.
Hocam crucial 3 model var benimki yok,crucial pro 16gb 5600mhz ama 2 adet 32 ram yani

RAM'dan olabilir sorun arkadasın da tanıdığında varsa desteklenen RAM istersen bir dene benim sorunum çözüldü ama RAM'dan mı bilimiyorum desteklenen RAM aldım ataktım düzeldi ama ben böyle dedim diye de boşa masrafa girme daha bilgili olan birisinden öğrenmek lazım ben araştırdığım şeyleri söylüyorum sadece. Çünkü bayağı uğraştım ne varsa yaptım düzelmedi kafayı yemelik tam bu arada ekran kartı markan ne.

RAM'dan olabilir sorun arkadasın da tanıdığında varsa desteklenen RAM istersen bir dene benim sorunum çözüldü ama RAM'dan mı bilimiyorum desteklenen RAM aldım ataktım düzeldi ama ben böyle dedim diye de boşa masrafa girme daha bilgili olan birisinden öğrenmek lazım ben araştırdığım şeyleri söylüyorum sadece. Çünkü bayağı uğraştım ne varsa yaptım düzelmedi kafayı yemelik tam bu arada ekran kartı markan ne.
Ekran kartı markamız palit,sistemi hazır aldim hocam bir kaç şeyi değiştirerek game garaj perf edge 5a,ram değiştirmedim uyumludur diye düşünüyorum eğer tekrarlamaya devam ederse yollayacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı