RTX 5060 Ti sistemde parçalar uyumlu mu?

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Herkese iyi akşamlar. Hayatımda hiç masaüstü bilgisayar toplamadım ve parça ve yerleştirme konusunda tecrübem yok fakat 2-3 tane video izledim biraz bilgi edindim ve Hepsiburada'dan deneme için kendimce masaüstü toplamaya çalıştım. Sanırsam bir tek işlemci soğutucu kaldı. Bir de işlemci soğutucu olursa termal macuna gerek kalmaz değil mi?

Bu parçalar iyi mi ve birbirleriyle uyumlu mu acaba? Cevap verip yardımcı olursanız sevinirim dediğim gibi masaüstü toplama ile ilgili tecrübem olmadığı için fazla bir şey bilmiyorum. Aşağıya ekran görüntülerini bıraktım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250421_234207_Hepsiburada.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 130
  • Screenshot_20250421_234221_Hepsiburada.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_20250421_234238_Hepsiburada.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 128
Son düzenleyen: Moderatör:

@efebatiin hocamdan yardım alın sistem bu kadar etmez.

Hocam toplam bütçe belirtirseniz herkes ona göre şunu toplasanız daha iyi diye tavsiye verebilir. Hepsiburada olmak zorunda mı parçalar? Birde ne tarz oyun oynuyorsunuz yada ne tarz işlerde kullanacaksınız?

Bütçe?

Hocam toplam bütçe belirtirseniz herkes ona göre şunu toplasanız daha iyi diye tavsiye verebilir. Hepsiburada olmak zorunda mı parçalar? Birde ne tarz oyun oynuyorsunuz yada ne tarz işlerde kullanacaksınız?
65k bütçem var. İleride sıkıntı çekmemek için 8gb Vram üstü ekran kartlarını tercih ediyorum. Genelde Forza Horizon 5, Valorant, Shader modlu Minecraft, Battlefield gibi oyunlar. Arkadaşımda pc alacak o da aldığında çeşit çeşit oyunlar oynamayı planlıyoruz değişecek yani.

Sizin attığınız bu linkteki parçaları benim seçtiğim parçalar ile değiştiriyorum o zaman. Kusura bakmayın biraz saçma olmuş benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…