RTX 5060 Ti sistemde parçalar uyumlu mu?

Hocam attığınız sistem ile neredeyse aynı fiyat galiba. Arkadaş toplamak ile uğraşmak istemezse bu da alınabilir.

Hocam attığınız sistem ile neredeyse aynı fiyat galiba. Arkadaş toplamak ile uğraşmak istemezse bu da alınabilir.
Peki neden Nvidia tercih edilmiyor? Neredeyse çoğu kişi RX 9070 XT'yi tercih ediyor. Nvidia artık eskisi kadar tercih edilmiyor sanırım.

Bu arada ben Amazon, Hepsiburada, Vatan Computer ve MediaMarkt'ı tercih edeyim. Onlar dışında diğer yerlere fazla güvenmem. Garanti olsun.

Peki neden Nvidia tercih edilmiyor? Neredeyse çoğu kişi RX 9070 XT'yi tercih ediyor. Nvidia artık eskisi kadar tercih edilmiyor sanırım.
Hocam 9070xt dengi olan kart 5070ti. İkiside şuan hakettiği fiyatın üzerinde satılıyor ama 9070xt daha ucuz olduğu için daha çok tercih ediliyor. Eğer biraz daha düşük bütçede toplasaydınız 5070 sistem önerirdim.

Bu arada ben Amazon, Hepsiburada, Vatan Computer ve MediaMarkt'ı tercih edeyim. Onlar dışında diğer yerlere fazla güvenmem. Garanti olsun.
Hocam incehesap, gaminggen, itopya gibi yerler güvenilir hem benim hem de forumda birçok insanın daha önce alışverişleri oldu o konuda sıkıntı olmaz.

Hocam 9070xt dengi olan kart 5070ti. İkiside şuan hakettiği fiyatın üzerinde satılıyor ama 9070xt daha ucuz olduğu için daha çok tercih ediliyor. Eğer biraz daha düşük bütçede toplasaydınız 5070 sistem önerirdim.

Hocam incehesap, gaminggen, itopya gibi yerler güvenilir hem benim hem de forumda birçok insanın daha önce alışverişleri oldu o konuda sıkıntı olmaz.
İtopya müşterilerle muhatap olmak istemiyormuş eskiden açılan bir konuyu okuduğumda. İade filan o işlere girmiyormuş uğraştırıyormuş. Onların arasından birtek İncehesap'a güvenirim güveneceksem.

Sizin attığınız Soğutucu hava ile galiba. Termal macun gerekiyor mu? Sıvı Soğutucu daha iyi olmaz mı sanki? Ayrıca olur da bulamazsam kasa ve güç kaynağını değiştirsem sorun çıkmaz değil mi? Yine güçlü ve kaliteli olur.

Son düzenleme:
İtopya müşterilerle muhatap olmak istemiyormuş eskiden açılan bir konuyu okuduğumda. İade filan o işlere girmiyormuş uğraştırıyormuş. Onların arasından birtek İncehesap'a güvenirim güveneceksem.
Hocam keyfiniz bilir ben oturup da sizi zorla ikna edemem ben sadece tecrübemi paylaşayım. Şuan kullandığım hazır sistemi 2 sene önce gaminggenden aldım, geçtiğimiz yaz da peerless assassin 120 soğutucu aldım yine gaminggenden. Geçen ayda Kingston renegade M2 SSD aldım incehesapdan. Bu 3 alışverişimin hiçbirinde kargo zamanı olsun gecikme olsun kargo paketlemesi olsun hiç sorun çıkmadı hepsi dört dörtlüktü. İiade ile ilgili muhattap olan mutlaka vardır konu açıp sorabilirsiniz. Derdim siz daha fiyat performans sistem alın hak etmediği paraları vermeyin.

9600X yerine -%5 işlemci performansından kısıp 7500F yapıp arada ki fiyat farkını 5070 Ti'a harcayıp işlemciden kaybettiği o performansı geri alıp daha sonrasında hepsi bir tık olmak üzere daha iyi RT daha iyi DLSS daha iyi 2. elde satış karı ve MFG satın alımı yapmış olur. @BADİ_1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı