RTX 5060 Ti sistemde uygulamalarda rastgele gezinirken ekran yırtılmaları oluşuyor

ErzurumluİsHere

Hectopat
Daha fazla  
Sinerji bilgisayardan geçen ay bir sistem topladım:

• Gainward RTX 5060 Ti 16 GB.
  • Ryzen 5 7500F.
  • B650M-R
  • 16 GB Kingston Fury RAM DDR5.
  • 650W PSU.

Bu sistemi topladıktan sonra ilk başlarda bir sorun göremedim, yaklaşık 15 gün sonra bir anda rastgele gezinirken siteler uygulamalar aşağı yukarı tekerleği indirmeme rağmen inmedi ve belli bir yerlerde yarık oluşarak sadece orası hareket etmeye başladı.
45 bin TL verip bir de böyle sorunlarla uğraşmak inanın beni çok üzüyor.
Bilgisayarımın garantisi var, donanımsal mı yazılımsal mı anlamakta güçlük çekiyorum.
Yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.
Sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sinerji bilgisayardan geçen ay bir sistem topladım:

• Gainward RTX 5060 Ti 16 GB.
  • Ryzen 5 7500F.
  • B650M-R
  • 16 GB Kingston Fury RAM DDR5.
  • 650W PSU.

Bu sistemi topladıktan sonra ilk başlarda bir sorun göremedim, yaklaşık 15 gün sonra bir anda rastgele gezinirken siteler uygulamalar aşağı yukarı tekerleği indirmeme rağmen inmedi ve belli bir yerlerde yarık oluşarak sadece orası hareket etmeye başladı.
45 bin TL verip bir de böyle sorunlarla uğraşmak inanın beni çok üzüyor.
Bilgisayarımın garantisi var, donanımsal mı yazılımsal mı anlamakta güçlük çekiyorum.
Yardım ederseniz şimdiden teşekkür ederim.
Sorunun videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende 5060 Ti kullanıyorum ama böyle bir sorun yaşamadım hiç. Allah da yaşatmasın. Driver günceleldiniz mi ya da format denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı