Bu sistem nasıl? SSD'yi Kioxia 1TB yaptım, kasayı Vento VG3400s yaptım, alınır mı? Goodram iyi midir? Şüphelendim (NVIDIA ekran kartı bakıyorum).
Bu sistem nasıl? SSD'yi Kioxia 1TB yaptım, kasayı Vento VG3400s yaptım, alınır mı? Goodram iyi midir? Şüphelendim (NVIDIA ekran kartı bakıyorum).
Eki Görüntüle 2603649
SSD tarafını 1 TB M480Pro yaptım sadece. Bütçenizi bilmiyorum ama bu sistem daha alınası sistem.PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
Siteyi ilk defa duydum hocam nasıl bir yer.
Alınır fakat SSD yükseltmesi için o kadar para verip neden Kioxia? Kingston öneririm okuma/yazması daha hızlı ve gayet güzel bi SSD. 200tl farkı var.
Fiyat normal.o fiyat ne![]()
Gayet güzel bir SSD falan değil. Berbat nand kullanıyor. Fiyat normal falan da değil.Alınır fakat SSD yükseltmesi için o kadar para verip neden Kioxia? Kingston öneririm okuma/yazması daha hızlı ve gayet güzel bi SSD. 200tl farkı var.
Fiyat normal.
Gayet güzel bir SSD falan değil. Berbat NAND kullanıyor. Fiyat normal falan da değil.
Siz önerinizi atın lütfen kadim bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Kioxia nasıl Kingstondan daha iyi olabilir? Bekliyorum önerinizi.Gayet güzel bir SSD falan değil. Berbat nand kullanıyor. Fiyat normal falan da değil
Fiyat normal değil mi? Bu işi yapıyorum ve bu fiyatlar normalGayet güzel bir SSD falan değil. Berbat nand kullanıyor. Fiyat normal falan da değil.
Siz önerinizi atın lütfen kadim bilgilerinizden faydalanmak istiyorum. Kioxia nasıl Kingston'dan daha iyi olabilir? Bekliyorum önerinizi.
Fiyat normal değil mi? Bu işi yapıyorum ve bu fiyatlar normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.