Bencede yılbaşı öncesi almak daha mantıklı fiaytların yakın da zamlanacak zaten. Gönül rahatlığıyla RX 9060 XT alabilirsiniz. Kullanıyorum çok memnunum.
Ayrıca 27k ya bu ikisi yerine 4k daha ekleyip rx9070xt alınır. 7k fiyat farkıda mantıklı değil.
Bazı videolar izledim güç olarak 5060 Ti'ın 8 GB versiyonu bile 9060'dan daha iyi ama 8 GB ekran kartı kısmında kararsızım hala alınır mı? Almaya değer mi?
Bazı videolar izledim güç olarak 5060 Ti'ın 8 GB versiyonu bile 9060'dan daha iyi ama 8 GB ekran kartı kısmında kararsızım hala alınır mı? Almaya değer mi?
Yazılım tarafında bence NVIDIA daha iyi iş çıkarıyor. AMD'de de bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat oyun desteği çok az var. Yeni çıkardığı FSR teknolojisini destekleyen oyun yok neredeyse. Zamanla olacaktır elbette fakat oyunlar çoğunlukla NVIDIA etrafında şekilleniyor. Eğer kas gücü olarak birbirlerine yakınlarsa ben tercihimi NVIDIA'dan yana yapardım.
Bilmiyorum. Biraz önce Donanım Arşivi'nin bir videosunu izledim 5060 Ti 16 GB ile 9060 16'yı karşılaştırdığı düşündüren farklar çıktı. Kağıt üzerinde gözüktüğü gibi değilse eğer 9060 almayı isterim.
Yazılım tarafında bence NVIDIA daha iyi iş çıkarıyor. AMD'de de bir şeyler yapmaya çalışıyor fakat oyun desteği çok az var. Yeni çıkardığı FSR teknolojisini destekleyen oyun yok neredeyse. Zamanla olacaktır elbette fakat oyunlar çoğunlukla NVIDIA etrafında şekilleniyor. Eğer kas gücü olarak birbirlerine yakınlarsa ben tercihimi NVIDIA'dan yana yapardım.
Sadece fiyat odaklı da düşünmüyorum uzun ömürlü ve geleceğe de yatırım yapmak istiyorum bir yandan bu hemen hop demeye değiştirebileceğin bir şey değil şu an 7K fark ödüyor olabilirim ama uzun vadede belki bana daha çok şey kazandıracak.