RTX 5060'lı sistem Silent Hill 2 Remake'de 10 FPS alıyor

Şimdi şöyle ki aynı RTX5060 + R5 5600 testlerine baktığımda adamlar en yüksek ayarda 60-70FPS alıyor, ben en yüksekte Max 10FPS alıyorum?

Hocam hiçbir ayar paylaşmamışsınız, monitörünüz 4K bile olabilir bu cümleye bakılırsa. Ayarlarınız ne düzeylerde SS atın, sürücü güncelleştirmelerini yapın. Eski karttan 5060'a geçtiyseniz eski kartın sürücüsünü silin. Hatta mümkünse direkt format atın. Bu şekilde yardımcı olmamız çok zor.

Hocam hiçbir ayar paylaşmamışsınız, monitörünüz 4K bile olabilir bu cümleye bakılırsa. Ayarlarınız ne düzeylerde SS atın, sürücü güncelleştirmelerini yapın. Eski karttan 5060'a geçtiyseniz eski kartın sürücüsünü silin. Hatta mümkünse direkt format atın. Bu şekilde yardımcı olmamız çok zor.
bilgisayarı yeni aldım, ayarlar en yüksekte ve monitörüm 1080p ama ille de ss istiyorum diyorsanız atarim tabii ki... ve bu oyunda dlss'in fg'si yok mu? neden sadece fsr ile beraber açabiliyorum

Bilgisayarı yeni aldım, ayarlar en yüksekte ve monitörüm 1080p ama ille de SS istiyorum diyorsanız atarim tabii ki... Ve bu oyunda DLSS'in Fg'si yok mu? Neden sadece FSR ile beraber açabiliyorum.

Oyunu hiç bilmiyorum kusura bakmayın ancak, sistemi nereden aldınız? 5600 ile 5060 neden bir arada sıfır olarak satılıyor anlamadım. 5600 eski bir işlemci. 7500F AM5 bir sistem olsa tadından yenmezdi mesela.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı