RTX 5070 abartılıyor mu?

partalcı

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki kartlar tanıtıldı ve büyük yankı uyandırdı. Ama etrafta 5070'e karşı ne kadar güzel yorum olsa da tam tersi şekilde kötü yorumlar da mevcut. Siz ne düşünüyorsunuz? Normalde 4070-S alacaktım ama şimdi ben de beklemeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
5070'e 4090 gücünde olacak dedi NVIDIA lakin bu muhtemelen o oyunu 20 FPS'ten 240 FPS'e çıkaran Multi Frame Gen teknolojisi ile olur. NVIDIA pazarlama yaparken yalan dolan sıkmayı seviyor. 5070 muhtemelen 4070 TI Super gücünde ya da 5080 gücünde olur. Ha tabii yine de 5070'i beklemek mantıklı.

Biliyorsunuz ki kartlar tanıtıldı ve büyük yankı uyandırdı. Ama etrafta 5070'e karşı ne kadar güzel yorum olsa da tam tersi şekilde kötü yorumlar da mevcut. Siz ne düşünüyorsunuz? Normalde 4070-S alacaktım ama şimdi ben de beklemeye başladım.

4090 ile saf güç bakımından eşit değiller DLSS4 devreye girince eşit oluyolar ama 4070s vs şu an alınmamalı bence çünkü 5070'in fiyatı biraz uygun geldi bana eğer satıcılar abartmazsa.

Gerçek dünya testlerini görmeden hiçbir yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Kartı görmeden genel bir yorum ilave edeyim, saf güç daha önemli benim için. Optimizasyonu kötü oyunlarda kaba kuvvet çözebiliyor bazen.
Yoksa görüntü ve performans iyi olduktan sonra DLSS, FSR varmış yokmuş çok kafama takmam. Deneyimime bakarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı