RTX 5070 alınır mı?

ati9010

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Mevcutta RTX 3070 kullanıyorum. 2K monitöre geçtiğim için yetersiz kalıp kalmadığı konusunda emin değilim. Sizce 3070'i satıp 5070'e geçmeli miyim? Yoksa 5000 Super veya 6000 serisine kadar 3070 ile devam mı etmeliyim?

9070XT konusunda ise çok kararsızım bu zamana kadar hep NVIDIA kartlar kullandığım için AMD tarafı benim için bir soru işareti.

MSI Vanguard 5070 alınmıştır. Konu benim adıma kapandı. Destekler için herkese teşekkürler.
Merhaba, kart hakkında kullandıktan sonraki yorumların nelerdir? Memnun musun? 2K da mı kullanıyorsun ve işlemcin nedir? Cevaplarsan çok sevinirim 5070 almayı düşünüyorum. Sanırım en ucuz modelleden birini tercih edeceğim.

9070XT için forumlarda oldukça fazla şikayet var hocam bu yüzden NVIDIA düşünüyorum ama malum 5070ti fiyatları oldukça uçuk
Oldukça şikayet göremedim ben şahsen. 5070 ile sorun yaşayanlar ile hemen hemen aynı konu sayısıyla karşılaştım bu forumda.

Son düzenleme:
Oludukça şikayet göremedim ben şahsen 5070 ile sorun yaşayanlar ile hemen hemen aynı konu sayısıyla karşılaştım bu forumda.

5070'te sorun yok. Sorun kartın fıyatıyla ve 12 GB bellegıyle 9070XT karsısında olması. F/P olarak mantıklı degıl hepsı bu kadar. Bızım soyledıgımız butcesı olanın 5070 Ti butcesı olmayanın da 9070 XT tercıh etmesı.

5070'te sorun yok. Sorun kartın fıyatıyla ve 12 GB bellegıyle 9070XT karsısında olması. F/P olarak mantıklı degıl hepsı bu kadar. Bızım soyledıgımız butcesı olanın 5070 Ti butcesı olmayanın da 9070 XT tercıh etmesı.

NVIDIA demiyor bunu. Her kartta sorun çıkabilir. Tercih meselesine bir şey demedim zaten ayrıca render işi olmayan adamın 5070 Ti alması yine çok mantıklı değil. Bütçe meselesi değil tek konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, kart hakkında kullandıktan sonraki yorumların nelerdir? Memnun musun? 2K da mı kullanıyorsun ve işlemcin nedir? Cevaplarsan çok sevinirim 5070 almayı düşünüyorum. Sanırım en ucuz modelleden birini tercih edeceğim.
Selamlar, Karttan çok memnunum güncel en ağır oyunları full grafiklerde 2k çözünürlükte oynuyorum. Şu ana kadar herhangi bir oyunda 60-65 dereceyi dahi gördüğümü hatırlamıyorum. İşlemci olarak şimdilik 7500F ile kombinledim. Coilwhine hiç yok. Özellikle bu model için konuşacak olursak çok memnunum gönül rahatlığıyla iyi ki almışım diyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı