Bu bir haftalık tatilde bilgisayar almayı düşünüyordum lakin RTX 5060 Ti nisana ertelendi. Ben de 1 haftalık tatilde oynamak istediğim için 5070 mi alsam diye düşündüm. Sizce alınır mı?
Bu bir haftalık tatilde bilgisayar almayı düşünüyordum lakin RTX 5060 Ti nisana ertelendi. Ben de 1 haftalık tatilde oynamak istediğim için 5070 mi alsam diye düşündüm. Sizce alınır mı?
Alınmaz hocam.Oyun için 9070 XT alın derim. Kendim de bu zamana kadar Nvidia 1050 Ti kullanıcısıydım. 5000 serisi saçmalığından sonra AMD'ye yöneldim. Yazılım olarak da gayet iyi gidiyor AMD.
Alınmaz hocam. Oyun için 9070 XT alın derim. Kendim de bu zamana kadar NVIDIA 1050 Ti kullanıcısıydım. 5000 serisi saçmalığından sonra AMD'ye yöneldim. Yazılım olarak da gayet iyi gidiyor AMD.
Hocam, 5060 Ti hiç alınmaz. Nvidia'nın oyunlarına gelmeyin; daha adam akıllı native olarak oyunlarda olsun, yapay zekada olsun, 4090'ı geçemiyor. 5000 serisindeki kartlar, yazılım ve VRAM satışı yapıyorlar resmen.
Hocam, 4000 serisi üretimi durduğu için ve piyasada bulunabilirliği azaldığı için fiyatlar yüksek olabilir, sizin fikriniz ama kalkıp da paramı 5000 serisinde çarçur etmem. Sıfır alın, kafanız rahatlar.