RTX 5070 almak mantıklı mı?

Bütçe
Belirsiz
Daha fazla  
Günümüzde 5070 almak mantıklı mı?
Bilgisayar toplamaya başlayacağım hazır sistem düşünmüyorum.

5070 Ti ile arasında kaldım. Fakat 5070 ve 5070 Ti arasında en düşük modellerdan başlayarak 15.000 TL kadar farklar var.

After Effects, Blender gibi programlar kullanıyorum ve özellikle oynadığım 2 oyun var ( Escape from Tarkov - Rust).
1080p monitorde kullanmayı planlıyorum ileride 2K upgrade yapabilirim. Oyunlar konusunda beklentim en yüksek ayarlarda oynamak değil fakat normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.

Bu durumları göze alarak bu kadar fiyat farkı vermeyip 5070 almak mantıklı mı? Beni üzmeden ne kadar süre götürür.
Bilgilendirirseniz sevinirim.

5070 Ti ile arasında kaldım. Fakat 5070 ve 5070 Ti arasında en düşük modellerdan başlayarak 15.000 TL kadar farklar var.

After Effects, Blender gibi programlar kullanıyorum ve özellikle oynadığım 2 oyun var ( Escape from Tarkov - Rust).
1080p monitorde kullanmayı planlıyorum ileride 2K upgrade yapabilirim. Oyunlar konusunda beklentim en yüksek ayarlarda oynamak değil fakat normal ayarlarda akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.

Bu durumları göze alarak bu kadar fiyat farkı vermeyip 5070 almak mantıklı mı? Beni üzmeden ne kadar süre götürür.
Şu anda şu ekran kartı alınır mı olayı tamamen hazır sistemin durumuna bağlı bence. Neden hazır sistem istemiyorsunuz? Maksimum bütçeniz nedir?

5070 F/P hocam Ti çok pahalı arada 15 FPS var onu da OC ile çok rahat kapatıyorsun.
Şimdi DLSS 4.5 gelecek ve MFG 6X + neural shading ve reflex 2 gelecek.

Şu anda şu ekran kartı alınır mı olayı tamamen hazır sistemin durumuna bağlı bence. Neden hazır sistem istemiyorsunuz? Maksimum bütçeniz nedir?
parçaları bir seferde almıyorum tek tek topluyorum. ve genelde istediğim diğer parçalarla toplanmış hazır sistemler çok fazla yok. Özelleştirdiğimde ise yine aynı fiyatlara denk geliyor. Kararsızım ama sizce 30-35k verip 5070 almaya değer mi? ya da 5070ti

parçaları bir seferde almıyorum tek tek topluyorum. ve genelde istediğim diğer parçalarla toplanmış hazır sistemler çok fazla yok. Özelleştirdiğimde ise yine aynı fiyatlara denk geliyor. Kararsızım ama sizce 30-35k verip 5070 almaya değer mi? ya da 5070ti
Bütçenizin yazılı olduğu bir hazır sistem konusu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Daha netleşmiş olur.

Rust oynuyorsan elinde x3D'li bir AMD işlemci olduğundan emin ol . Gerisi vız tırıs .

Benim şahsi fikrim 2K rahat oyun performansı istiyorsanız kesinlikle 5070 Ti kartlardan biri 192 diğeri 256bit 4 GB VRAM farkı var. bir kere alayım kafam rahat olsun diyorsanız böyle yapmanız en iyisi olur bence.

5070 F/P hocam Ti çok pahalı arada 15 FPS var onu da OC ile çok rahat kapatıyorsun.
Şimdi DLSS 4.5 gelecek ve MFG 6X + neural shading ve reflex 2 gelecek.
evet arada fazla fiyat farkı var bu yüzden bu kadar kararsız kaldım. Dediğiniz olayda haklısınız fakat benim oynadığım oyunlar için bunlar geçerli mi bilmiyorum. kafama takılan kısmı 12gb vram olması çünkü bununla alakalı çok fazla yazı gördüm. Kartı aldıktan 2 sene sonra değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum.
Rust oynuyorsan elinde x3D'li bir AMD işlemci olduğundan emin ol . Gerisi vız tırıs .
evet biliyorum aynı şekilde escape from tarkov içinde geçerli. işlemciyi 9800x3d ya da 7800x3d düşünüyorum
Bütçenizin yazılı olduğu bir hazır sistem konusu açıp beni etiketleyebilirsiniz. Daha netleşmiş olur.
45dk bekleme sürem var bittiğinde açacağım.

1080p için kesinlikle gerek yok. Alırsanız da çok rahat, Ultra ayarlarda oyun oynarsınız. Kullandığınız programların, ekran kartı bağımlılığını bilmiyorum. Lakin çok profesyonel takılmıyorsanız, oyun anlamında 9070XT çok daha iyi bir tercih. 5070'in olması gereken fiyatı 25k. 27-28 civarlarındaydı yılbaşından önce.31.5k olmuş, bu fiyata asla alınmaması gerek bu kartın.

5070 kullanıyorum, kesinlikle çok memnunum, Ultra ayarlarda şu ana kadar oynayamadığım oyun yok, 5070 Ti kullanmadım fakat 15-20 FPS için 15K ekstra para vermek bu seviyelerde bir ekran kartı için bence gereksiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı