RTX 5070 Hogwarts Legacy'de 80 derece oluyor

gokhanice

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb 6000mhz cl38
Ekran kartı
Rtx 5070
Anakart
Asus prime b650m-r
İşlemci
ryzen 5 7500f
Gainward RTX 5070 ekran kartı Hogwarts Legacy 2K çözünürlük Ultra ayarlarda (DLSS kalite ve MFG açık) iken 76-80 derece arası çalışıyor. En fazla 81 gördü. Bu sıcaklıklar normal mi veya zararlı olur mu? Yaşadığım yerde hava serin.
İşlemci; Ryzen 5 7500F.
Kasa; BitFenix Cepo.

Patlamadığı sürece sorun yok. Oyna gitsin. Yani normal.

2K ultrada bu oyun için normal sıcaklıkta bence elle fan hızını arttır her ne kadar normal olsa da daha az sıcak olması her zaman iyidir ama anlamadım bende MSI RX 6800 XT GXT var yüzde 60 fanda 65 Max 70 dereceyi görüyordu 2K ultrada.

Patlamadığı sürece sorun yok. Oyna gitsin. Yani normal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda sıcaklık hep 60 derece civarı bu farkın sebebi işlemciden veya kasadan kaynaklı mı veya farklı bir durum mu var?

Ayrıca MSI AfterBurner'ı sil o bilgisayardan. Sıcaklıkları ölçüp durma. Kafaya takar hasta olursun, paranoyak olursun. Sistemi ilk aldığımda ben de senin gibiydim. Ölçüp duruyordum, 1 derece artsa bile kafaya takıyordum, uyku uyuyamıyordum. Sonra başlarım böyle işe dedim, sildim ölçüm programını. Şu an kafam rahat. 4 senedir bilgisayar patlamadı, bu saatten sonra da patlamaz heralde.

Ona bakarsan çok farklı gelir adamlarda son model sıvı soğutma falan var.

Kartın markasında kaynaklı olabilir eminim senin kart ASUS modele göre 5K ucuzdur işte o 5K pahalı olan ASUS modelin soğutma sistemi daha iyi oluyor bu yüzden ASUS MSI Sapphire'nin Nitro+ olan modellerinden başka bir model kart almam.

Ülke şartlarında bilgisayar almak çok zor olduğu için maalesef takıyoruz kafaya. Dediğinde çok haklısın en iyisi hiç takip etmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…