RTX 5070 Hogwarts Legacy'de 80 derece oluyor

gokhanice

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb 6000mhz cl38
Ekran kartı
Rtx 5070
Anakart
Asus prime b650m-r
İşlemci
ryzen 5 7500f
Gainward RTX 5070 ekran kartı Hogwarts Legacy 2K çözünürlük Ultra ayarlarda (DLSS kalite ve MFG açık) iken 76-80 derece arası çalışıyor. En fazla 81 gördü. Bu sıcaklıklar normal mi veya zararlı olur mu? Yaşadığım yerde hava serin.
İşlemci; Ryzen 5 7500F.
Kasa; BitFenix Cepo.

Fark olabilir ama 20 derece kadar bir fark oluşamaz. Maksimum 2-3 derece oynar.

Normal hocam.

Kasanın içinde bulunan fanlar ile alakalıdır hocam. Ortalama fanlarla mümkün değil 60 derece olması.

Ayrıca o adamın kasasındaki hava akışı seninki ile aynı değil.

Fanları son hızda çalıştırmayı denedin mi?
Her model aynı değildir de Gainward'ın fanları yüksek devirde uçak kalkıyor gibi ses çıkartıyor.

UV yapılabilir bence.

Gainword yetkili servisine sordum anormal dediler. İncehesap kartı servise çağırdı. Gelişmeleri yazacağım.

Gainword yetkili servisine sordum anormal dediler. İncehesap kartı servise çağırdı. Gelişmeleri yazacağım.

Hocam anormal zaten fanları denediniz sanırım işe yaramamış normalde o kartın 70 üstü görmemesi lazım diye
Biliyorum.

Son düzenleme:
işin komik kısmı kasa fanlarını da kontrol edemiyorum yazılımlardan. Sadece ekran kartı ve işlemci fanı kontrol ediliyor.
Hocam anormal zaten fanları denediniz sanırım işe yaramamış normalde o kartın 70 üstü görmemesi lazım diye i
Biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…