RTX 5070 için marka önerisi

Bütçe
30-35k
UC+OC basmada sıkıntı olmaz silikon şansı nereye kadar giderse orada dururuz. Sıkıntı olursa kart kendini resetliyor zaten. Alsın hele bir bakarız bu kart en az kaç voltta çalışıyormuş ona göre eğri ayarlanır.

Laptop gibi narin mal değil bunlar, öyle ince el işçiliğine gerek yok kulvar farklı, biri yazılım biri işçilik.

Yapmak dert değil zaten firmanın ne diyeceği önemli. Benim bildiğim firmalar bazen garanti kapsamı dışına itiyor böyle durumlarda.

Colorful bakabilirsiniz. 5070 denediğimde Colorful kullanıyordum ve soğutması başarılıydı.

Yapmak dert değil zaten firmanın ne diyeceği önemli. Benim bildiğim firmalar bazen garanti kapsamı dışına itiyor böyle durumlarda.

MSI Afterburner ile undervolt veya overclock olmuş vs bunlar geçici işler zaten karta gömülü değil. Ne zaman karta Custom Extrem BIOS basıp yüksek watta zorlarsın, bozup garantiye o BIOS'la yollarsın, o zaman işler karışır. Onun dışında sıkıntı yok.

Gigabyte böyle bu tipte.

gigabyte 1.png

Colorful bu tipte.
colorful.png

Gainward RTX 5070 Python III modeli şuan incehesapta 28.999tl düştü bu kart alınır mı aradaki 3k farka değecek bir durum var mıdır

Gainward RTX 5070 Python III modeli şu an İncehesap'ta 28.999TL düştü bu kart alınır mı? Aradaki 3K farka değecek bir durum var mıdır?

3 Fanlıysa al gitsin, TDP'si düşük onun zaten öyle çok kafaya takılacak bir durumu yok 3 fanlı sessiz çalışır misler gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı