RTX 5070 Laptop önerisi

İyi bir soğutma için ben de Dell Aurora modellerini beğendim açıkçası ancak Lenovo Legionları pek bilmiyorum performans, kalite ve soğutma performanslarını
Hangi Aurora'yı beğendiniz, ekranı modelden modele değişiyor.

Legionlar soğutma konusunda iyiler. Biraz da verilen paraya göre ne alındığında bakmak lazım bence o yüzden legion, game garaj gibi modeller öne çıkıyor.

İyi bir soğutma için ben de Dell Aurora modellerini beğendim açıkçası ancak Lenovo Legion'ları pek bilmiyorum performans, kalite ve soğutma performanslarını.

Siz hala bu modeli almadınız mi? 5070 Ti kart fiyatı da uygun. Konuya Acer Nitro koyup öneri isteyip bu modele bakmamaniz tuhaf olmuş. 5070 ile 5070 Ti arasında büyük performans farkı olduğuna farkında değilsiniz herhalde?

Son düzenleme:
Siz hala bu modeli almadınız mi? 5070 Ti kart fiyatı da uygun. Konuya Acer Nitro koyup öneri isteyip bu modele bakmamaniz tuhaf olmuş. 5070 ile 5070 Ti arasında büyük performans farkı olduğuna farkında değilsiniz herhalde?

Benim redditte okuduğum kadarıyla birden fazla iade eden var cihazı, bizim forumda da var sorun yaşayan.

Helios olduğunu sanmıyorum bu modelin, ya da ben bulamadım eğer öyle ise net tercih edilir.

OLED ekran tercihi ise 5070 Legion almaya itebilecek bir etken mi, kullanıcının talebine göre evet.

Teşekkür ederim öneriniz için. Amacım hemen şimdi bir bilgisayar almak değil aslında dediğim gibi piyasa araştırması yapmak. Listeye kesinlikle önerinizi ekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı