RTX 5070 multi Frame Generation (MFG) deneyimlerim ve tavsiyelerim

AMD kullanmadan AMD çöp, FG çöp, FSR çöp diyorsunuz. 6750 XT, 6800 XT'de kullandım, güncelde 9060 XT kullanıyorum. Siz sormadan söyleyeyim; 5070, 5070 Ti ve 4070 gibi ekran kartlarını da kullandım. Sizin yaptığınız bu yorumlar tam bir fanboy yorumları. MFG gecikme hissetmiyorum dediğinizde kendinizi kandırıyorsunuz. Gecikme gayet yapıyor. Battlefield 6'da da DLSS, FSR, FG veya MFG açtığınızda laglanma oluyor ve karşınızdaki adamlara karşı dezavantajlı oluyorsunuz. Sıkıyorum ama adam öldüremiyorum tarzı bahanelerinizin sebebi bu teknolojiler. Dolaylı olarak gecikme ve laglanmadan kaynaklı. FSR konusunda da FSR 4 = DLSS 4 gibi bir seviyede şu anda. Seviyorsanız zaten kullanın fakat gecikme yok gibi övmeyin. Gecikme var ve hala gelişmesi gerekiyor. 60 FPS altında zaten gecikmeler daha da artıyor, 60 FPS üstünde saf güç olarak native varken neden kullanayım?

AMD şu an 9000 serisiyle de gayet başarılılar. 5070 ile neredeyse aynı parada 9070 XT var. İyi ki de var.

NVIDIA'nın şu göz boyamasına inanıyorsunuz nasıl olsa. 5070, 4090'dan güçlü değil mi? (Tanıtımda MFG ile değil, direkt güçlü demişlerdi. )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…