RTX 5070-Ryzen 5 7500F sistem alınır mı?

Bütçe
57000-60000
7500F falan alma. O kadar yüksek seviye bir sistem için 9700X gibi bir işlemci olmalı bana kalırsa. Minimum 7600X veya 9600X.

7600X iyi ama çok ısınıyor diyorlar benim hava soğutucu ile soğumayabilir muhtelemen sıvı soğutucuya da Max 3K verebilirim o yüzden bunu seçtim.

7600X iyi ama çok ısınıyor diyorlar benim hava soğutucu ile soğumayabilir muhtelemen sıvı soğutucuya da Max 3K verebilirim o yüzden bunu seçtim.

Bizim attığımız sistemlerde zaten soğutucu var. Benimkinde 360mm sıvı soğutma arkadaşınkinde rahat soğutabilecek bir hava soğutma var.

Evet soğutucu dahil 63. arkadaşınki de hava soğutucu dahil 62.

Sadece dikkat et. Arkadaşın attığı sistemdeki FSP kasada üst panel 360mm desteklemiyor. Benim attığım sistemde direk üst panele 360mm takarsın.

Benim kasa 3500 TL 360mm destekliyor onu alırım kasa değiştirmem gibi.

Benim kasa 3500 TL 360mm destekliyor onu alırım kasa değiştirmem gibi.
Senin kasada güç kaynağı yok. Ve sadece MATX anakart destekliyor. Bizim attığımızda Güç kaynağı kasa ile beraber geliyor zaten.

8000TL sadece kasa değil yani. Hem güç kaynağı var hem Kasa olarak 3500TL olan ASUS'dan daha iyi kasalar.

Senin kasada güç kaynağı yok. Ve sadece mATX anakart destekliyor. Bizim attığımızda güç kaynağı kasa ile beraber geliyor zaten.

8000TL sadece kasa değil yani. Hem güç kaynağı var hem kasa olarak 3500TL olan ASUS'dan daha iyi kasalar.

Kasa ARGB yani ayarlanabilir RGB destekliyorsa iyi kasa beğendim zaten bakarım.

Ok o zaman Windows'ta yazılımdan ayarlanıyor benim ASUS kasa gibi öyleyse iyi kasa incelemelerine bakacağım YouTube'dan.
Kontrolcüye göre değişiyor bazıları kasanın üstüne RGB tuşu koyup oradan kontrol etmeni sağlıyor. Harici alacağın bir RGB kontrolcüyü kendin anakarta bağlayıp anakart yazılımından da kontrol edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı