RTX 5070 sistem alınır mı?

-

Anakartı iyi değil sistemin toplama ile daha iyisini toplanır. Hazır sistem örnek olarak bir seçenek sunabilirim.
İşlemci 7800x3D anakart B650 Eagle AX Wi-Fi RAM 2x16 SSD 1 TB NM790 kasa Cougar 850W olan. @yusuf7878 Hocam psu hakkında bilgim yok iyi midir? Soğutucuda 240MM seçebilirsiniz.
Kötü PSU. FSP yapılması gerek.

-

Anakartı iyi değil sistemin toplama ile daha iyisini toplanır. Hazır sistem örnek olarak bir seçenek sunabilirim.
İşlemci 7800x3D anakart B850 Wi-Fi RAM 2x16 SSD 1 TB NM790 kasa Cougar 850W olan. @yusuf7878 Hocam PSU hakkında bilgim yok iyi midir? Soğutucuda 240mm seçebilirsiniz.
sistem toplamayı öyle böyle tecrübem var ve yapabilirim. Ama hazır sistemler daha uyguna geliyor bana rahat bir biçimde sistem toplama yapıp sipariş veribiliceğim incehesap dışında güvenliri hangi site var

Ya NVIDIA'dan çıkmak istemiyorum 5060 Ti ile arasındada çok büyük olmasa da bir fark var. Oyun performansı olark farklar var. FPS değerleri açısından 40FPS tarzı farklar. O yüzden kararsız kaldım

12 GB VRAM olması 5070'i bitirir. Ayrıca AMD de ne var? Kendi tecrübelerime dayanarak NVIDIA driverlarında daha çok sorun çektim.

sistem toplamayı öyle böyle tecrübem var ve yapabilirim. Ama hazır sistemler daha uyguna geliyor bana rahat bir biçimde sistem toplama yapıp sipariş veribiliceğim incehesap dışında güvenliri hangi site var
Hazır sistemler daha uyguna gelmiyor büyük bir indirim yoksa.

-

İşlemci 7800x3D anakart B850 Wi-Fi RAM 2x16 SSD 1 TB NM790 kasa Cougar 850W olan. @yusuf7878 Hocam PSU hakkında bilgim yok iyi midir? Soğutucuda 240mm seçebilirsiniz.
Bu daha iyi.

Tebilon sinerji gamegaraj vesaire o sisteme para verilmez. Ayrıca bu bütçede alabileceğin hazır sistemlerde bir iki bileşen kötü olabiliyor veya düşük. Toplayacak tecrüben varsa toplamanı öneririm. İlla nvidia diyorsan bu sisteme bak.
1755268720812.png

12 GB VRAM olması 5070'i bitirir. Ayrıca AMD de ne var? Kendi tecrübelerime dayanarak NVIDIA driverlarında daha çok sorun çektim.
AMDye karşı önyargılarım var bi tık eski kafalı diyebilirsin. birde kendi ve arkadaşlarımın pclerindeki sorunları çözerken nvidia çok rahat bir şekilde sonuça ulaşabiliyordum. AMD her daim bir sıkıntı çektim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı