RTX 5070 sistem alınır mı?

Eski kartlarsa normal. Yeni AMD kartlarda o sorunların neredeyse hiçbiri yaşanmıyor.

Eski kartlarsa normal. Yeni AMD kartlarda o sorunların neredeyse hiçbiri yaşanmıyor.
incehesap veya pahalıda olsada vatandan bana önerebiliceğin 2 3 farklı fiyat bandında kasalar var mı ? Bide şöyle bi ekstrada var yeni mezun oldum iş bulursam yazılım sektöründe bulucam amd kartlar oralarda bir sıkıntı yaratır mı bi fikrin var mı

Bugün İncehesap gaming gecesi var onu bekle. Bu fiyatta Ryzen 7 9800X3D, RTX 5070 Ti sistem bile alabilirsiniz. Bugün 22:00 gibi aktif olup beni etiketleyin iyi bir sistem gelirse haber veririm.
Dediğimi yap.

Arkadaşlar Son bi soru sorucam topla topla diyorsunuz aynı sistemi sadece parçalarını bile almak 15k koyuyor hazır sisteme eklemeli bir yol gösterseniz çok mutlu olurum.

Arkadaşlar Son bir soru soracağım topla topla diyorsunuz aynı sistemi sadece parçalarını bile almak 15k koyuyor hazır sisteme eklemeli bir yol gösterseniz çok mutlu olurum.

Birebir aynı parça toplanırsa evet daha ucuz gözükebilir. Bu hazır sistem siteleri anlaşmalı çünkü. Fakat muadil veya daha iyi parçalarla toplanılınca çoğunlukla daha ucuz oluyor. Piyasayı bilmek lazım, bilmeyince hazır sistemler daha ucuz falan diyebiliyorsunuz evet.

anladım teşekkür ederim. Bu bütçe konusunda bir karara varıp düzgünce bir sistem toplıcam ona bi yardım isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…