RTX 5070 sistem Spider-Man 2 donuyor

İşletim sistemi
Windows 11
Bana böyle uyarı vermiyor direk donuyor ekran arkada oyunun sesleri diyalogları devam ediyor neden olabilir benimki.

Aynısı bende de oluyor bu hatayı bekleyince veriyor bazen direkt veriyor. Ben çözümü çoklu kareyi kapatarak çözdüm. Öyle 2 3 saat sonra atıyor çoklu kare açık olunca 10 dk oynayamıyorum. Patch ile düzeltmişler sözde ama bende hala aynı.

Aynısı bende de oluyor bu hatayı bekleyince veriyor bazen direkt veriyor. Ben çözümü çoklu kareyi kapatarak çözdüm. Öyle 2 3 saat sonra atıyor çoklu kare açık olunca 10 dk oynayamıyorum. Patch ile düzeltmişler sözde ama bende hala aynı.
Bunu akşam deneyeceğim ama düzelen birşey yok yalan söylüyorlar bende hep aynı ayarlarla giriyorum hiç değiştirmiyorum bazen 3 saat oynuyorum hiç sorun yok bazen 5 dk sonra donuyor benim oyun biraz keyfine takılıyor 😂

Bunu akşam deneyeceğim ama düzelen bir şey yok yalan söylüyorlar bende hep aynı ayarlarla giriyorum hiç değiştirmiyorum bazen 3 saat oynuyorum hiç sorun yok bazen 5 dk sonra donuyor benim oyun biraz keyfine takılıyor 😂

Bu arada ben bir şey fark ettim bilmiyorum tesadüf mü ama bu donmalar kum adamın kristallerin de veya hemen sonra oluyor kum adamla uğraşmayı bıraktım herhangi bir çökme olmadı tabii çoklu kare kapalı gene.

Bu arada ben bir şey fark ettim bilmiyorum tesadüf mü ama bu donmalar kum adamın kristallerin de veya hemen sonra oluyor kum adamla uğraşmayı bıraktım herhangi bir çökme olmadı tabii çoklu kare kapalı gene.
Bende zaten en başlarda oralarda donuyor onların görevlerini bitirdim ama mesela sokak dövüşünde sinematikte herhangi bir anda bazen aksiyon varken efekt varken bazen dümdüz durururken bile donuyor oyunda birşeyler var ama anlamadım çoklu kare kapalı deneyeceğim akşam

Dediklerinizi denedim günlerdir sorunsuz oynuyorum fakat bu seferde %60 larına geldim 10 dakika oynayınca sanki elektrikler gitmiş gibi kasa kapanıyor kendine reset atıyor bu oyun cidden bozuk

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı