RRavyn
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba.
Kısa süre içerisinde aşağıda paylaştığım sistemi sipariş edeceğim. Bu sistem için önerdiğiniz monitör modeli nedir?
bütçem maksimum 10 bin TL. Ek olarak ağırlıklı şekilde FPS oyunlarını tercih ediyorum.
Curved pek hoşuma gitmiyor. Başka alternatif var mı elimizde?Öğrenci indirimi ile G65B tercih edebilirsin.
R27QE modeline bakabilirsin.Curved pek hoşuma gitmiyor. Başka alternatif var mı elimizde?
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQ3A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 180Hz, Fast IPS, ELMB Sync, 1ms (GTG)www.gaming.gen.tr
Şu nasıl mesela? Son konulara baktım herkes G65B öneriyor. Yok mu alternatif modeller?
Fiyatına göre en iyi monitör G65B şu an ama illa IPS istiyorum diyorsanız;Curved pek hoşuma gitmiyor. Başka alternatif var mı elimizde?
![]()
ASUS TUF Gaming VG27AQ3A 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQ3A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 180Hz, Fast IPS, ELMB Sync, 1ms (GTG)www.gaming.gen.tr
Şu nasıl mesela? Son konulara baktım herkes G65B öneriyor. Yok mu alternatif modeller?
İnç olarak fazla büyük olmasını tercih etmeyebilirim çünkü FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. 27 inç fazla gelebilir, emin değilim.Kaç inç kaç p istiyorsun?
Benzer özellik fakat daha düşük inç değerine sahip olan var mı? Bu model de iyiymiş.Fiyatına göre en iyi monitör G65B şu an ama illa IPS istiyorum diyorsanız;
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı sınıfta olan monitör bu.
1440P olarak 24 inc bulamazsınız. 1080P'ye düşmeniz gerekiyor.Benzer özellik fakat daha düşük inç değerine sahip olan var mı? Bu model de iyiymiş.
O zaman yapacak bir şey kalmıyor. 27 inç tercih edeceğim.1440P olarak 24 inc bulamazsınız. 1080P'ye düşmeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.